Instagram/loveliviaculpo
Instagram/loveliviaculpo
ΜΑΓΙΚΟ

H Ολίβια Κούλπο ποζάρει γυμνή στο Sports Illustrated σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το κίνημα #Metoo


H 25χρονη Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο φωτογραφήθηκε γυμνή για την πρώτη της εμφάνιση στο περιοδικό Sports Illustrated, για το τεύχος Swimsuit. 

Είναι ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια και έχει στεφθεί Μις Υφήλιος το 2012. H Ολίβια Κούλπο πήρε μέρος στη γυμνή φωτογράφιση που έχει τίτλο «In Her Own Words», έχοντας γραμμένες λέξεις στο σώμα της, όπως «γυναίκα», «δύναμη», «φόβος», «αγάπη», «μεταμόρφωση», «πόνος».

To γνωστό περιοδικό αποφάσισε να προσαρμοστεί στην μετά #MeToo εποχή και αποφάσισε να εκδώσει ένα τεύχος διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Με αφορμή το γνωστό κίνημα που μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση, τα μοντέλα του Sports Illustrated Swimsuit χρησιμοποιούν το φετινό τεύχος ως μέσο για να μιλήσουν για θέματα που είναι σημαντικά για τις γυναίκες. 

Μία γεύση από την εντυπωσιακή φωτογράφιση, έδωσε η Ολίβια Κούλπο που πήρε μέρος, ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα. 

Δείτε εδώ:

 

My favorite one || SI SWIMSUIT 2018: IN HER OWN WORDS. .[#oliviaculpo #siswimsuit #sportsillustrated #feminism #beauty]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIA CULPO FANPAGE (@loveliviaculpo) στις 13 Φεβ, 2018 στις 7:45 πμ PST

 

«Ενα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είμαι η πρωτοεμφανιζόμενη του 2018 για το Sports Illustrated! Αυτός ήταν ένας επαγγελματικός μου στόχος και είχα δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να τον κατακτήσω. Ανυπομονώ να βγει η φωτογράφιση. Τελικά η σκληρή δουλειά και η επιμονή σε ανταμείβουν» έγραψε η Ολίβια, εκφράζοντας τη χαρά της γι’ αυτή τη φωτογράφιση.

Δείτε το βίντεο όπου μιλάει για τη φωτογράφιση:

Η 52χρονη Paulina Porizkova, η 19χρονη Sailor Brinkley Cook και η 28χρονη Robyn Lawley, συμμετέχουν στο ίδιο project.

 

Διαβάστε επίσης: Η Ολίβια Κούλπο φόρεσε τον πιο «λάθος» συνδυασμό με τον πιο σωστό τρόπο