NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

Πρεμιέρα για τις «Διαβολογυναίκες» -Μαρία Καβογιάννη-Καίτη Κωνσταντίνου: Μαζί στη σκηνή


Αρχές 1950. Δύο γυναίκες -μια σύζυγος που έχει απατηθεί και μια ερωμένη που έχει προδοθεί- ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σκοτώσουν τον άνδρα που τις καταδυναστεύει. Τέλειο έγκλημα ή ατέρμονος εφιάλτης;

Οι «Διαβολογυναίκες», το φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό «Les Diaboliques» μεταφέρεται στο θέατρο σε διασκευή του Νίκου Σταυρακούδη και της Σάρας Γανωτή, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάρι Μέξη.

Δύο από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου ενσαρκώνουν τις ηρωίδες μιας ιστορίας με συνεχείς ανατροπές, σασπένς και ένταση.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να καταγράψει στιγμές τους επί σκηνής (μαζί τους ο Νίκος Αρβανίτης, ο Σωτήρης Τσακομίδης, ο Δημήτρης Λιόλιος και ο Μιχάλης Προσπαθόπουλος).

Οι δύο ηθοποιοί συνδέονται μια βαθιά φιλία που τις ακολουθεί από τα χρόνια που ακόμα σπούδαζαν υποκριτική.

Η Μαρία Καβογιάννη έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου για τη φιλία τους:

«Στο Τέχνης μου γεννήθηκε η χαρά να είμαι με τους φίλους μου. Η ανάγκη να νοιώθω καλυμμένη, να έχω κάποιον μαζί μου. Στην αρχή δεν μπορούσα να πάω πουθενά, αν δεν ερχόταν η Υρώ (Μανέ) ή η Καίτη (Κωνσταντίνου). Παράλληλα άρχισε να με ενδιαφέρει και σαν έκφραση. Είμαστε από τις τελευταίες παρέες του θεάτρου. Οπως είμαστε και η τελευταία τάξη που έχει την υπογραφή του Κουν, η τάξη του ΄86».

Δείτε φωτογραφίες: 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency