Το μοντέλο από τη Σουηδία που έχει χαρακτηριστεί ως η «σύγχρονη εκδοχή» της Brigitte Bardot | 0 bovary.gr
Το μοντέλο από τη Σουηδία που έχει χαρακτηριστεί ως η «σύγχρονη εκδοχή» της Brigitte Bardot | 0 bovary.gr
MATILDA DJERF

Το μοντέλο από τη Σουηδία που έχει χαρακτηριστεί ως η «σύγχρονη εκδοχή» της Brigitte Bardot


Μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο σύμπαν του στιλ.

Είδωλο θηλυκότητας. Ο φακός την ερωτεύτηκε και όσες δεκαετίες κι αν περάσουν, παραδίνεται αμαχητί στη γοητεία της.

Τι σημασία έχει αν η Brigitte Bardot είναι πλέον 83 ετών. Η ηλικία είναι ένας αριθμός που δεν αφορά τις ιέρειες της ομορφιάς. Καμία δεν μπορεί να γίνει η «νέα Βrigitte». Ένα μοντέλο και blogger από την Σουηδία, η Matilda Djerf, έχει εμφανή ομοιότητα με την Brigitte Bardot αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε να την ανταγωνιστεί στη συνείδησή μας.

Η Matilda Djerf είναι διαδικτυακή σταρ. Την ακολουθούν στο Instagram πάνω από 260.000 άτομα και οι φωτογραφίες της μοιάζουν βγαλμένες από περιοδικά μόδας.

Η Matilda Djerf έχει χαρακτηριστεί ως «μια σύγχρονη εκδοχή» της Brigitte Bardot. Πλούσια ξανθά μαλλιά, αφέλειες που «παιχνιδίζουν» με το πρόσωπό της, σαρκώδη χείλη και εκφραστικά μάτια, φρεσκάδα.

Η Matilda είναι fashion influencer και οι εμφανίσεις της έχουν ανεπιτήδευτη νεανικότητα. Μοιάζει με μια γυναίκα που βλέπει τον κόσμο με εφηβική ξεγνοιασιά: ποζάρει στην παραλία με μαντήλι στα μαλλιά και τα μεγάλα γυαλιά της και ζαλίζει τον φακό.

Η Matilda είναι μια απάντηση του σήμερα στη γοητεία του χθες. Η influencer από τη Σουηδία είναι ένα κορίτσι που έχει τραβήξει την προσοχή και μέσα από τις φωτογραφίες της θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ότι η σύγκριση με το είδωλο της μόδας δεν έχει γίνει τυχαία. 

Φωτογραφίες: Instagram