Instagram/kavouravicky
Instagram/kavouravicky
17|02|2018 10:02
SHARE
4ο LIVE

Εκτός «Dancing With The Stars» η Βίκυ Κάβουρα -Ενοχλημένη από την κριτική του Γιώργου Λιάγκα


Η Βίκυ Κάβουρα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το «Dancing with the stars» στο 4ο live του σόου χορού.

Αυτή τη φορά το σόου ήταν εμπνευσμένο από τον κινηματογράφο και τα ζευγάρια παρουσίασαν εντυπωσιακές χορογραφίες.

Η ηθοποιός χόρεψε το «Ι Αm A Good Girl», το soundtrack της ταινίας Burlesque, με τους κριτές να λένε πως η χορογραφία ανέδειξε την σεξουαλικότητά της.

Ωστόσο, την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές συγκέντρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την χαμηλότερη η Δωροθέα Μερκούρη και η Βίκυ Κάβουρα.

Η Ευαγγελία Αραβανή στο τέλος του σόου ανακοίνωσε την αποχώρηση της δεύτερης από το Dancing with the stars.

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ένιωσα κάπου να πιέζομαι μετά την κριτική που πήρα, ένιωσα κάτι περίεργο μέσα μου. Κάποιες φορές λες μέσα σου “δεν θέλω άλλο” και… ήρθε», είπε η ηθοποιός, φανερά απογοητευμένη.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως η Βίκυ Κάβουρα δυσαρεστήθηκε με την κριτική που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος της είπε: «Ξέρεις τι παθαίνω εγώ με τη Βίκυ; Με το που μπαίνει μέσα και την βλέπω, λέω ότι σήμερα θα μας σκίσει πραγματικά. Μπήκες λίγο άψυχα. Ακόμα και το κούνημα του χεριού δεν είχε πάθος!».

«Κάθε φορά είναι το ίδιο σχόλιο! Μήπως περιμένετε πολλά από εμένα κύριε Λιάγκα;», απάντησε απογοητευμένη η Βίκυ για να πάρει την απάντηση «θα σας πω κυρία Κάβουρα… Περιμένουμε γιατί έχετε ένα πολύ ωραίο σώμα, δεν είστε πολύ ψηλή, με αποτέλεσμα το χαμηλό κέντρο βάρους να ευνοεί το χορό, είστε γυμνασμένη. Δεν είναι μόνο ότι είναι ωραία γυναίκα. Είναι και μια γυμνασμένη με ωραίο σώμα γυναίκα. Εμένα μου άρεσες πιο πολύ την προηγούμενη φορά».

Τότε η Βίκυ Κάβουρα ψιθύρισε χαμηλόφωνα «με σκότωσες».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε την χορογραφία της Βίκυς Κάβουρα: