Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

H μικρότερη αδελφή της Ζιζέλ παντρεύτηκε και έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία γάμου


Rafaela Bündchen: η μικρότερη αδελφή της Ζιζέλ έζησε μια σημαντική στιγμή της ζωής της έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Rafaela Bündchen παντρεύτηκε τον σύντροφό της στις 14 Φεβρουαρίου, δίπλα στο κύμα. Η παρουσία της, όπως ήταν αναμενόμενο, εντυπωσίασε με τη λάμψη της.

Η Rafaela Bündchen επέλεξε νυφικό του οίκου Watters, μια δημιουργία που ανέδειξε την κομψή σιλουέτα της.

Η Gisele θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να κάνει μια αφιέρωση για την ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή και δημοσίευσε γαμήλια φωτογραφία του ζευγαριού. Σε αυτή η Rafaela ποζάρει με τον σύζυγό της και θέα το ηλιοβασίλεμα.

Η Gizele έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της: «Θα μας μείνει αξέχαστο να είμαστε με την μικρότερη αδελφή μας και την αληθινή της αγάπη σε μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Εύχομαι να συνεχίσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να περπατούν πλάι πλάι για πάντα. Σας αγαπώ και τους δύο».

Η Gisele έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αδυναμία της στις αδελφές της: οι δημόσιες εμφανίσεις τους δεν είναι συχνές, διατηρώντας χαμηλό προφίλ.

 

 

Missing my partners already! #family #sisterlove ❤️ Já sentindo saudades das minhas parceiras! #família #amordeirma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις 29 Αύγ, 2015 στις 3:27 μμ PDT

 

Είναι λίγες φορές που η ίδια έχει μοιραστεί φωτογραφίες από τόσο προσωπικές στιγμές. Φαίνεται ότι τώρα έγινε η εξαίρεση.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram: 

Instagram
Instagram