Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
SARAH JESSICA PARKER

H Kάρι Μπράντσο θα ζήλευε αυτά τα παπούτσια της Sarah Jessica Parker -Θα γίνουν sold out


Δυνατή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση είναι ένα αδιάσπαστο δίδυμο.

Η Sarah Jessica Parker δεν είναι μόνο style icon. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι να φορέσει και πώς να το φορέσει την κατάλληλη στιγμή, κερδίζοντας το στοίχημα του στιλ, χωρίς προσπάθεια. Η Κάρι Μπράντσο μπορεί να υπήρξε ένας χαρακτήρας-προϊόν φαντασίας, ωστόσο το αποτύπωμα που άφησε στον κόσμο της μόδας είναι εδώ, σαν ανοιχτό κεφάλαιο που ακόμα γράφεται.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Sarah Jessica Parker αποδεικνύει ότι ένα ανεπιτήδευτο total black (ή denim) look δεν είναι ποτέ αδιάφορο όταν έχει την απαραίτητη δόση εκκεντρικότητας.

H Sarah Jessica Parker φόρεσε τα παπούτσια που η Κάρι Μπράντσο θα έβαζε στη wishlist της.

Ο φακός την απαθανάτισε έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη με denim look που συνδύασε με sparkling παπούτσια από την συλλογή της, που φέρει την σχεδιαστική υπογραφή της.

Tα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάιο αλλά ήδη η ηθοποιός έχει κάνει τις fashionista να αναζητούν διαδικτυακά παρεμφερείς εκδοχές τους.

H Sarah Jessica Parker συνδύασε τα παπούτσια με double denim look (τζιν παντελόνι και jacket και tuxedo blazer. Τα glitter παπούτσια της έχουν την κωδική ονομασία «Celine».

Παράλληλα, η Sarah Jessica Parker συνεργάστηκε με την Gap Kids και τα ρούχα που υπογράφει έχουν επιρροές από τη δική της παιδική ηλικία. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της! 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image