Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
26|02|2018 12:39
SHARE
JEREMY MEEKS

Jeremy Meeks: Ο «σέξι κατάδικος» περπάτησε στην πασαρέλα για τον Tommy Hilfiger


Μιλάνο. Εβδομάδα Μόδας. Tommy Hilfiger. Όλοι οι προβολείς στραμμένοι σε ένα φαντασμαγορικό γυναικείο και ανδρικό fashion show.

Η νεανικότητα σε πρώτο πλάνο: η νέα συλλογή του οίκου θέλει να παρασύρει τον fashion κόσμο σε άλλα μονοπάτια του στιλ. Σε άλλες ταχύτητες.

Η «ταχύτητα» είναι το θέμα-μοτίβο που χαρακτηρίζει τα ρούχα της νέας collection. O οίκος άντλησε έμπνευση από τον γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο της Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ολα αυτά με μια επίστρωση vintage νοσταλγίας. Kλασσικά work wear ενδύματα, έμφαση στο denim, iconic σχήματα, έντονα χρώματα.

Ενα από τα πρόσωπα ξεχώρισαν στην πασαρέλα ήταν και ο Jeremy Meeks. Εγινε διάσημος ως ο «πιο όμορφος φυλακισμένος», το 2014, όταν οι φωτογραφίες του, μετά την σύλληψή του (αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για οπλοκατοχή) στην Καλιφόρνια, έγιναν viral. Ο Jeremy Meeks πλέον διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και η μία συνεργασία διαδέχεται την άλλη.

Τον Φεβρουάριο του 2017 τον είδαμε να συμμετάσχει στο fashion show του οίκου Philipp Plein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η πασαρέλα στο fashion show του Τοmmy Hilfiger για την άνοιξη του 2018 ήταν δική του. Το βλέμμα του, ο αέρας σιγουριάς του, το καλογυμνασμένο του σώμα «συνομωτούν» και φαίνεται ότι ασκούν ιδιαίτερη γοητεία στο γυναικείο φύλο.

Μετά το τέλος του show, ο Jeremy Meeks, δημοσίευσε φωτογραφία θέλοντας να ευχαριστήσει τον οίκο που τον επέλεξε για να συμμετάσχει στο runway του Μιλάνου.

Ο Jeremy έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον οίκο Tommy Hilfiger. Ενα εκπληκτικό σόου και ένας εκπληκτικός τρόπος για να τελειώσει η εβδομάδα μόδας».

 

 

Δείτε το fashion show του οίκου εδώ: