Parfait Lingerie
Parfait Lingerie
PERFECT FIGURE

Καμπάνια σειράς εσωρούχων επαναπροσδιορίζει την έννοια της τέλειας σιλουέτας


Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει το τέλειο σώμα.

Πλέον δεν είναι ταμπού οι γυναίκες με καμπύλες ενώ τα skinny μοντέλα δεν είναι πια στη «μόδα».

Μπορεί να βομβαρδιζόμαστε από διαφημίσεις με τα τέλεια - στη θεωρία - κορμιά, ωστόσο, ξέρουμε ότι δεν είναι αυτό το ζητούμενο πλέον, αλλά να νιώθουμε όμορφες και με αυτοπεποίθηση ακριβώς όπως είμαστε.

Το brand εσωρούχων Parfait δημιούργησε μια καμπάνια που επαναπροσδιορίζει την «τέλεια σιλουέτα». Μίλησε με έξι γυναίκες και δημιούργησε μια σειρά από καταπληκτικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος σώματος που προορίζεται για τα εσώρουχα. 

Κάθε γυναίκα της καμπάνιας δείχνει μοναδική μέσα στο σετ εσωρούχων της ενώ, παράλληλα, μοιράζεται την οπτική της για το τι σημαίνει να νιώθεις άνετα μέσα στο σώμα σου.

Η εταιρία Parfait αναφέρει: «Ο νέος χρόνος φέρνει νέα πράγματα που πρέπει να κατακτηθούν και για κάποιους αυτό σημαίνει να αλλάξουν το σώμα τους για να «χωρέσουν» στις νόρμες της κοινωνίας. Αλλά τι σημαίνει να χωρέσεις και τι είναι ακριβώς το τέλειο σώμα;». 

Tatiana A. Lee: Ηθοποιός, μοντέλο, Blogger

Γεννήθηκε με μια αρρώστια που ονομάζεται spina bifida. Δεν έβλεπε κανένα μοντέλο με αναπηρία στην τηλεόραση, οπότε αποφάσισε να γίνει αυτή ένα. «Μου αρέσει που έχω καμπύλες. Το κληρονόμησα από τη μαμά και τη γιαγιά μου. Αν αποδεχτείς και αγαπήσεις το σώμα σου, θα έχεις πάντα τέλεια σιλουέτα».

Parfait Lingerie
Parfait Lingerie

Tanesha Brown: Makeup Artist

Διαγνώστηκε με λεύκη στα 5 της, ενώ δέχτηκε bullying πριν μάθει να αγαπά τον εαυτό της. «Είναι πολύ ικανοποιητικό το ότι όταν θα μπω σε ένα δωμάτιο, θα είμαι η μόνη που μοιάζει με μένα. Για μένα το να έχεις τέλειο σώμα είναι να είσαι άνετος με αυτό. Κάνε ότι θες, όπως το θες. Αν θες να βελτιώσεις κάτι, κάντο. Αλλά μόνο για να γίνεις η τέλεια εκδοχή που κάνει εσένα χαρούμενη».

Parfait Lingerie
Parfait Lingerie

Kelsey Rose: Μητέρα, μοντέλο, επιχειρηματίας

Παρά την λεύκη, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ στα 17 της. «Για μένα τέλειο σώμα σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου γι’ αυτό που είσαι, να αγκαλιάζεις όλα τα κομμάτια του. Πιστεύω ότι κάνω τη διαφορά, με αυτή την καμπάνια».

Parfait Lingerie
Parfait Lingerie

Candice Kelly: Plus-Size μοντέλο, Blogger

Αγαπούσε από μικρή το στυλ και τη μόδα και αποφάσισε να γίνει μοντέλο ενώ δίνει συμβουλές για υγιεινό τρόπο ζωής.  «Έχει το Iphone αλλά έχεις και το Iphone Plus. Λειτουργούν με το ίδιο IOS αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο! Το να έχεις το τέλειο σώμα είναι να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Αν ξέρεις ποια είσαι, κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα για να σε αποθαρρύνει».

Parfait Lingerie
Parfait Lingerie

Gloria Mamurov: Blogger, μοντέλο, ηθοποιός

Σουηδο-Μαροκινή μαμά 4 παιδιών που κάνει μια υγιεινή vegan ζωή. Για τις ραγάδες τις λέει ότι τις ονομάζει περήφανα σημάδια. «Τέλεια σιλουέτα σημαίνει να τρως ότι θες, να είσαι υγιής και δυνατή. Δεν έχει σημασία το μέγεθος και το σχήμα, όλοι έχουν τη δική τους τέλεια φιγούρα».

Parfait Lingerie
Parfait Lingerie

Amy Stretten: Δημοσιογράφος, Blogger

«Κάποιοι θεωρούν το plus size απαγορευμένη λέξη. Εγώ θεωρώ ότι είναι μια δυναμική λέξη. Όταν παραδέχτηκα στον εαυτό μου ότι είμαι μια γυναίκα με καμπύλες, τότε απέκτησα αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Το τέλειο σώμα δεν έχει καμία σχέση με σχήμα. Σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον βλέπεις τέλειο παρά τα ψεγάδια. Σε αυτή την καμπάνια, μοιράζεσαι την αγάπη για τον εαυτό σου και εμπνέεις τους άλλους να αγαπήσουν τον εαυτό τους άνευ όρων».

Parfait Lingerie
Parfait Lingerie