ΑΡ
ΑΡ
ROYAL WEDDING

Οι Spice Girls θα τραγουδήσουν στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν


Το λατρεμένο μας girl band των 90s, Spice Girls, φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά.

Όλες μας τραγουδήσαμε και χορέψαμε με τις φίλες μας στους ρυθμούς του «If you wanna be my lover», ακόμα και συγκρότημα φτιάξαμε για να τις μιμηθούμε. Ντυθήκαμε σαν αυτές και ταυτιστήκαμε με μία από από τις πέντε.

Πολλές φήμες κυκλοφορούν τελευταία για την επανένωσή τους και για πιθανή περιοδεία τους, ωστόσο, υπάρχουν πιο juicy news για το αγαπημένο συγκρότημα της εφηβείας μας.

Η Mel B φαίνεται ότι άφησε να της ξεφύγει ένα πολύ μεγάλο και καλό νέο για τους Βρετανούς fans τους. 

Μιλώντας στο αμερικάνικο talk show «The Real», η 42χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι το γυναικείο συγκρότημα θα παραβρεθεί στον βασιλικό γάμο της χρονιάς, του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο στη Βρετανία.

AP
AP

Η μελλόνυμφη Μέγκαν είναι μεγάλη φαν της πεντάδας, ενώ ο Χάρι τις έχει γνωρίσει από κοντά όταν παρακολούθησε συναυλία τους το 1997. 

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα από την παρουσιάστρια αν ξέρει κάποιον που θα παραβρεθεί στον βασιλικό γάμο, η Scary Spice απάντησε: «Εγώ θα πάω. Και οι πέντε μας. Δεν έπρεπε να το πω μάλλον. Γιατί είμαι τόσο ειλικρινής;».

AP
AP

Αν και έπρεπε να το κρατήσει μυστικό, η Mel B υπαινίχθηκε και κάτι άλλο, ακόμη πιο συναρπαστικό. Όταν ρωτήθηκε, όπως είναι φυσικό, αν θα τραγουδήσουν στην δεξίωση, η απάντησή της ήταν αινιγματική αλλά και σχεδόν επιβεβαιωτική: «Εδώ μάλλον θα πρέπει να φύγω. Θα απολυθώ!», είπε γελώντας. Δεν μπορούσε να πει άλλα, ωστόσο, τα media αναφέρουν ότι είναι σίγουρο και μένει να επιβεβαιωθεί από το παλάτι.

 

 

Ο Mel B έκανε γνωστό ακόμη είπε ότι οι προσκλήσεις του γάμου έχουν ήδη σταλεί.

AP
AP

Πριν λίγο καιρό μάλιστα η Geri Halliwell είχε πει ότι θα ήθελε η επανένωση των Spice Girls να γίνει ενώ τραγουδάνε στον γάμο το Χάρι και της Μέγκαν καθώς θα ήθελαν να είναι κάτι πολύ «βρετανικό» και να έχει κάτι από την ταυτότητά τους. 

Σίγουρα, η μουσική παράσταση των Spice Girls θα είναι επική και η καλύτερη ευκαιρία για την πολυπόθητη επανένωσή τους.