AP
AP
SCHWARZENEGGER JUNIOR

Ο γιος του Σβαρτσενέγκερ είναι νέος, ωραίος και θέλει να τα καταφέρει μόνος του


Ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ είναι ένας νέος και ωραίος ηθοποιός, με βαρύ όνομα. 

Έχει διάσημους γονείς καθώς είναι γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Μαρία Σρίβερ. Ακόμη, ανήκει στην οικογένεια των Κένεντυ, καθώς η γιαγιά του ήταν αδερφή του JFK.

Ο 24χρονος ηθοποιός και μοντέλο, όμως, θέλει να κάνει δικό του όνομα χωρίς να στηρίζεται στη φήμη του πατέρα του. Μπορεί ο Άρλοντ να είναι πασίγνωστος ηθοποιός αλλά και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, όμως, ο γιος του θέλει να στηριχτεί στα δικά του πόδια για να κάνει τη δική του καριέρα.

«Ο πατέρας μου, μου λέει: Μην ακούς τους αρνητικούς ανθρώπους. Ήρθε από μια άλλη χώρα με 20 δολάρια στην τσέπη του και κατάφερε να πετύχει. Μου έδωσε την αποφασιστικότητα να γίνω κάποιος από μόνος μου - όχι απλά ο γιος του – και να φτιάξω ένα όνομα για τον εαυτό μου», αναφέρει ο Πάτρικ σε συνέντευξή του στο Αμερικάνικο Cosmopolitan.

Instagram/patrickschwarzenegger
Instagram/patrickschwarzenegger

Ο «νεοφερμένος» στο Χόλυγουντ παίζει στη νέα ταινία «Midnight Sun» με την Βella Thorne, που βγαίνει σύντομα στους κινηματογράφους.

Στα 15 του ίδρυσε την φιλανθρωπική εταιρία Project360 με ανδρική σειρά ρούχων. Υπέγραψε με την LA Models ενώ έχει κάνει διαφημίσεις και έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ της Αριάνα Γκράντε.

Instagram/patrickschwarzenegger
Instagram/patrickschwarzenegger

Έχει παίξει μικρούς ρόλους σε αρκετές ταινίες και πλέον στη νέα του ταινία, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακόμη έχει τη δική του πιτσαρία στο Λος Άντζελες.

Είναι 1,84, Παρθένος στο ζώδιο και είχε σχέση με τη Μάιλι Σάιρους το 2014-2015. «Είχα σχέσεις που δεν προχώρησαν, αλλά προσπαθώ να κοιτάω μπροστά», ανέφερε.

Το νυν κορίτσι του Πάτρικ λέγεται Άμπυ Τσάμπιον και είναι μοντέλο. Είναι μαζί ήδη τρία χρόνια.

Instagram/patrickschwarzenegger
Instagram/patrickschwarzenegger