Η αφοπλιστική αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού όταν βλέπει το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα | 0 bovary.gr
Η αφοπλιστική αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού όταν βλέπει το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα | 0 bovary.gr
03|03|2018 14:17
SHARE
ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Η αφοπλιστική αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού όταν βλέπει το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα


Πριν από λίγες εβδομάδες, αποκαλύφθηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη Smithsonian στην Ουάσινγκτον τα επίσημα πορτρέτα του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα.

Το πορτραίτο του Μπαράκ Ομπάμα φιλοτέχνησε ο Κεχιντέ Γουάιλι και το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα, η Έιμι Σέραλντ. Είναι η πρώτη φορά που επίσημα πορτρέτα προεδρικού ζεύγους φιλοτεχνούνται από Αφροαμερικανούς καλλιτέχνες. Αν και ιδιαίτερα εμπνευσμένα, προκάλεσαν κάθε είδους συζητήσεις, από θεωρίες συνωμοσίας, μέχρι μάχες με το Photoshop.

Ειδικά για το πορτρέτο της Μισέλ, τα σχόλια ήταν γλυκόπικρα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να γράψουν ότι το πορτρέτο και η πρώην πρώτη Κυρία δεν έχουν καμία σχέση.

Για μια μικρούλα όμως που ήταν αρκετά τυχερή για να δει τα πορτρέτα των Ομπάμα, η εικόνα της Μισέλ αποδείχτηκε τόσο δυνατή που την άφησε κυριολεκτικά άναυδη. Το κοριτσάκι έμεινε με ανοιχτό το στόμα να «χαζεύει» για ώρα τη Μισέλ, αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη που έχει αυτό το πορτρέτο.

Ben Hines
Ben Hines

Το κλικ ανήκει στον Ben Hines, ο οποίος επισκέφτηκε το μουσείο με τη σύζυγό του και έτυχε να βρεθεί κοντά στο μικρό κορίτσι την ώρα που θαύμαζε το πορτέτο.

Η εικόνα έχει μοιραστεί πάνω από 23.000 φορές στα Social Media, με τους χρήστες να νιώθουν και οι ίδιοι τον ενθουσιασμό της μικρής.

 

Στα αποκαλυπτήρια των πινάκων, η Μισέλ θυμήθηκε την πρώτη συνάντησή της με τη Σέραλντ, στον Λευκό Οίκο: «Υπήρξε αυτή η άμεση σύνδεση με αυτή τη γυναίκα, αυτό το είδος σύνδεσης μεταξύ κοριτσιών που είναι αδελφές». Από την πλευρά του ο τέως Αμερικανός Πρόεδρος επαίνεσε την Έιμι Σέραλντ επειδή «με τόσο εντυπωσιακό τρόπο συνέλαβε τη χάρη, την ομορφιά και ευφυΐα, τη γοητεία και τη θέρμη της γυναίκας που αγαπάω».