GETTY
GETTY
TIFFANY HADDISH

H πιο cool των Όσκαρ -Ανέβηκε στη σκηνή με τις παντόφλες


Η Tiffany Haddish ήταν η απόλυτη μορφή των χθεσινοβραδινών βραβείων Όσκαρ.

Η 38χρονη ηθοποιός την Κυριακή 4 Μαρτίου, στην 90η απονομή των κορυφαίων βραβείων ανέβηκε στην σκηνή των Όσκαρ για να παρουσιάσει τους υποψήφιους αλλά και στην συνέχεια τον νικητή για το το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ μαζί με τη Maya Rudolph.

Η εμφάνιση της συζητήθηκε πολύ, όχι μόνο για την κομψότητα της αλλά και για ακόμα έναν λόγο. Η κωμική ηθοποιός εκτός απέδειξε πως έχει πολύ χιούμορ και σίγουρα είναι η πιο cool της βραδιάς.

Η εντυπωσιακή Τiffany φόρεσε για τρίτη φορά το αγαπημένο της λευκό Alexander McQueen φόρεμα χωρίς να κανέναν ενδοιασμό και χωρίς να ανησυχεί για τις αντιδράσεις.

Τον Νοέμβριο σε εμφάνιση της σε διάσημη εκπομπή είχε δηλώσει: «Ξόδεψα πολλά χρήματα για αυτό το φόρεμα. Θα το φορούσα πολλές φορές». Εκτός όμως από αυτή την γενναία και απόλυτα ρεαλιστική απόφαση της επέλεξε να ανέβει στην σκηνή με τις παντόφλες!

GETTY
GETTY

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει η αγαπημένη του διαδικτύου όταν παρέα με την Maya Rudolph, παρέδωσαν το βραβείο φορώντας υπερ-άνετες και μαλακές παντόφλες Ugg . Αρνήθηκαν τα killer ψηλοτάκουνα πέδιλα τους για τα στιλάτα flat με την γούνινη επένδυση λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο τα επώδυνα αυτά παπούτσια.

Μας ενέπνευσε με την ακομπλεξάριστη προσωπικότητα της και αυτή της την απόφαση να «χαλάσει» το λουκ της για χάρη της άνεσης. Είναι μια από εμάς, είναι η αγαπημένη μας!