Apimages
Apimages
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GQ

Η Τζένιφερ Λόρενς απαντά στην άβολη ερώτηση: Γιατί φαίνεσαι συνέχεια σαν να έχεις πιει;


Η Τζένιφερ Λόρενς έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ακομπλεξάριστη και αρκετά κουλ. 

Την είδαμε χθες το βράδυ στην απονομή των Οσκαρ να χορεύει στο κόκκινο χαλί και να κάνει αστείες γκριμάτσες στους φωτογράφους. 

Μάλιστα, δεν δίστασε και μέσα στο Dolby Theatre να αρχίσει να πηδά πάνω από τα καθίσματα για να φθάσει στις πρώτες θέσεις και να χαιρετήσει την Μέριλ Στριπ.

Ξέρει να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα και να γίνεται κάθε φορά το talk of the town. Το απέδειξε άλλωστε και πριν από λίγο καιρό όταν πήρε συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιαστή και όταν υπεβλήθη σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους για λογαριασμό του Vanity Fair. 

Αυτή τη φορά λοιπόν, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έκανε στα κρυφά λογαριασμούς στα social media και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε οποιονδήποτε είχε απορίες για εκείνη για λογαριασμό του περιοδικού GQ. 

Η 27χρονη έδωσε τις πιο απίθανες απαντήσεις σε πολλές άβολες ερωτήσεις δημιουργώντας κρυφά λογαριασμούς στα social media, αλλά και σε ιστοτόπους όπως το Quora, το Reddit, το twitter, το IMDB και τη Wikipedia. 

Η ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Μπραντ Πιτ, για την συμπεριφορά της σε event και συνεντεύξεις που φαίνεται λες και έχει καταναλώσει αλκόολ, για τον τρόπο που μπορεί κανείς να την ζητήσει σε ραντεβού και για ποιο λόγο υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της που υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο. 

Δείτε το βίντεο και απολαύστε την:

Διαβάστε επίσης: Η Ανι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τη Τζένιφερ Λόρενς για τη Vogue Σεπτεμβρίου

Το teaser της νέας ταινίας Mother με τη Τζένιφερ Λόρενς είναι ό,τι πιο τρομακτικό θα δεις σήμερα

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόρενς ως Ρωσίδα κατάσκοπος στη νέα της ταινία