AP
AP
WOMEN OVER 50S

Γιατί οι γυναίκες άνω των 50 ήταν οι πραγματικές νικήτριες της ομορφιάς στα φετινά Όσκαρ


Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί κάθε χρόνο τραβούν τα φλας των φωτογράφων.

Φορέματα, κοστούμια, χτενίσματα, μακιγιάζ και αξεσουάρ διάσημων γυναικών μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, με τις φωτογραφίες και τα ενσταντανέ να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Συνήθως τα βλέμματα τραβούν οι 20-30-something ηθοποιοί με καλλίγραμμα κορμιά όπως η Margot Robbie, η Jennifer Lawrence, η Emma Stone και πολλές άλλες. Ωστόσο, φέτος την παράσταση έκλεψαν οι γυναίκες άνω των 50 ετών.

Η Helen Mirren, η Meryl Streep και η Jane Fonda, με την δυναμική και διαχρονική ομορφιά τους, ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά των βραβείων Όσκαρ. 

Στα 80 της, η Jane Fonda έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με λευκή τουαλέτα Balmain που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, την οποία συνδύασε με ματ μακιγιάζ, ροζ ρουζ και ένταση στα μάτια. Η Fonda ακολούθησε σωστά τους κανόνες ομορφιάς για τις γυναίκες της ηλικίας της και έλαμψε. Όσον αφορά στα μαλλιά, η Fonda μπορεί να μην έχει μοντέρνο λουκ, αλλά έκανε το bouffant bob, statement κομψότητας. 

AP
AP

Στη συνέχεια, η 72χρονη Helen Mirren έδειχνε φρέσκια με τα λεία λευκά της μαλλιά και μια απαλή φράντζα. Κράτησε τα φρύδια της σκούρα που είναι το κλειδί για να φαίνονται τα μάτια. Διάλεξε ένα dusty pink κραγιόν που κολακεύει κάθε ηλικία. Φόρεσε μια μπλε Reem Acra τουαλέτα ενώ την συνδύασε με κολιέ και σκουλαρίκια από ζαφείρια. 

AP
AP

Και μην ξεχνάμε την 68χρονη Meryl Streep, που φόρεσε μια κόκκινη Dior τουαλέτα και έπιασε τα μαλλιά της πάνω. Το μακιγιάζ της ήταν μοναδικό, με διακριτικό ρουζ και eyeliner κάνοντας ένα cat-eye κάτω από τα γυαλιά της. 

AP
AP

Αυτές οι γυναίκες απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις νεότερες συναδέλφους τους. Οι γυναίκες άνω των 50 ήταν οι πραγματικές νικήτριες του στυλ και της κομψότητας στα φετινά Όσκαρ ενώ μπορούν να δώσουν ιδέες σε συνομήλικες γυναίκες σε όλο τον κόσμο πώς να δείχνουν σικ και λαμπερές στην ηλικία τους.