Apimages
Apimages
BIRTHDAY GIRL

H Σάρον Στόουν έγινε 60 ετών και φόρεσε το πιο καυτό μίνι της για να το γιορτάσει


Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν, η οποία έγινε σε όλο τον πλανήτη γνωστή από την αστυνομικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» με τον Μάικλ Ντάγκλας, έχει γενέθλια.

Η θεά Σάρον γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους τα 60α γενέθλιά της και φόρεσε το πιο καυτό μίνι φόρεμα για το πάρτυ της. 

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram, όπου φοράει τις πιο stylish μποτές, η Σάρον συγκέντρωσε χιλιάδες ευχές και σχόλια για το λαμπερό της χαμόγελο. 

Δείτε εδώ:

Μία μέρα αργότερα, η ηθοποιός ανέβασε άλλη μία φωτογραφία όπου κρατάει ευτυχισμένη τα μπαλόνια που της έφεραν οι τρεις γιοι της. 

Η Σάρον Στόουν είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει.

«Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από 'κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: Εχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ηρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει. Ετσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά. 

Παρόλα αυτά, σε κάθε εμφάνισή της τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων και μας αρέσει πολύ. 

Διαβάστε επίσης: H θεά Σάρον Στόουν με σούπερ ολόσωμο μαγιό τύπου Baywatch συγκέντρωσε όλα τα φλας

Το γέλιο της Σάρον Στόουν σε δημοσιογράφο που τη ρωτά αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση