Flashback!  Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε φωτογραφία με Ναυπλιώτου-Λιγνάδη 19 χρόνια πριν | 0 bovary.gr
Flashback! Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε φωτογραφία με Ναυπλιώτου-Λιγνάδη 19 χρόνια πριν | 0 bovary.gr
FLASHBACK!

Flashback! Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε φωτογραφία με Ναυπλιώτου-Λιγνάδη 19 χρόνια πριν


Μια παράσταση, μια φωτογραφία, 19 χρόνια πριν.

Τρεις από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς τους, σε μια σημαντική θεατρική συνεργασία. Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Λιγνάδης ποζάρουν μαζί και γυρνούν το χρόνο πίσω.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης άνοιξε το συρτάρι των αναμνήσεων της θεατρικής του καριέρας και «ανέσυρε» ένα σπάνιο στιγμιότυπο που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Την φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα της έκανε ειδική αναφορά στους καλούς του φίλους και συμπρωταγωνιστές του στην θεατρική παράσταση, Μαρία Ναυπλιώτου και Δημήτρη Λιγνάδη. «1999. Φοίνισσες. Throwback. Θυμάστε Μαρία και Δημήτρη;».

Το 1999, το ΚΘΒΕ ανέβασε τις «Φοίνισσες» του Ευρυπίδη, σε σκηνοθεσία Νίκου Χουρμουζιάδη. Τον ρόλο του Πολυνείκη ενσάρκωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον ρόλο της Αντιγόνης η Μαρία Ναυπλιώτου και τον ρόλο του Ετεοκλέους ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μαρία Ναυπλιώτου και Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται ότι ενθουσιάστηκαν από την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και την σχολίασαν με χιούμορ. Η Μαρία Ναυπλιώτου έγραψε χαρακτηριστικά: «Πού την βρήκες αυτή τη φωτογραφία; Μωρά ήμασταν» ενώ ο Δημήτρης Λιγνάδης έγραψε: «Έτσι τελείωνε ο αιώνας και η χιλιετία, τότε;».

 

 

1999 | Φοίνισσες #throwback . Θυμάστε @marianafpliotou και @dimitris.lignadis ;;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 28 Φεβ, 2018 στις 4:58 πμ PST

Εχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από εκείνη τη συνεργασία και η φιλία των τριών ηθοποιών έχει περάσει τα τεστ του χρόνου. Εκτιμά και στηρίζει ο ένας τον άλλον και αυτή είναι και η ουσία της σχέσης που τους ενώνει.

 Φωτογραφία από την επίσημη πρεμιέρα του «Πουπουλένιου», Θέατρο Αθηνών 2013 / NDP Photo Agency
Φωτογραφία από την επίσημη πρεμιέρα του «Πουπουλένιου», Θέατρο Αθηνών 2013 / NDP Photo Agency