Apimages
Apimages
06|03|2018 16:33
SHARE
ΚΟΜΨΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ακριβώς το ίδιο σύνολο που είχε βάλει όταν ήταν έγκυος στη Σαρλότ


H Δούκισσα του Cambridge έκανε ακόμα μια κομψή εμφάνιση.

Η Κate Middleton είναι από τα πρόσωπα που αγαπάμε και θαυμάζουμε για την απλότητα και την διακριτική θηλυκότητα των λουκ της. Η ίδια δεν φοράει μόνο designer κομμάτια αλλά ακόμα και πιο προσιτά από το Zara που στην συνέχεια γίνονται όπως είναι φυσικό, ανάρπαστα.

Αυτό είναι ο λόγος που την νιώθουμε σαν μια απλή καθημερινή γυναίκα, σαν μία από εμάς.

Η Κέιτ διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, καθώς είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Έτσι όλες καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως το ντύσιμο και το στιλ είναι κάτι που την απασχολεί και την προβληματίζει τώρα που η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη.

Έτσι η Kate επιστράτευσε ένα από κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπας της.

Επέλεξε να φορέσει ξανά ένα από τα αγαπημένα της πανωφόρια.

Συγκεκριμένα ένα Jojo Maman Bébé παλτό σε ιβουάρ απόχρωση, που φόρεσε ξανά το 2015, όταν ήταν έγκυος στην μικρή Princess Charlotte.

GETTY
GETTY

Τότε όπως και τώρα τo συνδύασε με μαύρο clutch και ασορτί κλασικές γόβες. Ακόμα όμως και τα σκουλαρίκια που επέλεξε ήταν ίδια. Ένα κομψό ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια που στόλιζαν διακριτικά το πρόσωπό της. Είναι σίγουρα ένα πολύ σικάτο και έξυπνο σύνολο, που την κάνει να αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια της βασιλικής επίσκεψής της.

Η Κέιτ ακομπλεξάριστη φόρεσε ξανά ακριβώς το ίδιο outfit χωρίς να την απασχολούν τα σχόλια και οι αρνητικές κριτικές και εμείς την στηρίζουμε σε αυτή της την απόφαση. Η ίδια άλλωστε είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά από μια λαμπερή βραδιά στα βραβεία BAFTA, συναντήσεις με οργανώσεις και την προώθηση του The Royal Foundation Forum μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, είναι λογικό να αισθάνεται κουρασμένη.

Παρόλα αυτά το look της μας άρεσε όπως την πρώτη φορά και θα το αντιγράψουμε.

Apimages/ H Kate τον Μάρτιο του 2015
Apimages/ H Kate τον Μάρτιο του 2015