Instagram
Instagram
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ JAMIE

Jamie Chua: H star του Instagram έχει μια γκαρνταρόμπα που μοιάζει με πολυκατάστημα


Πάνω από 703.000 άνθρωποι ακολουθούν στο Instagram την Jamie Chua από την Σιγκαπούρη.

Είναι μια σταρ των social media και υπάρχει λόγος γι’αυτό: είναι η γκαρνταρόμπα της. Δεν φτάνει «μια ματιά» για να δεις τι βρίσκεται μέσα σε αυτή, χρειάζεσαι κανονική περιήγηση. Η Jamie Chua φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Bonkers Closers», του Insider.

Η Jamie Chua έχει «χτίσει» μια γκαρνταρόμπα 65 τετραγωνικών μέτρων που μοιάζει με πολυκατάστημα. Μόνο εκείνη μπορεί να έχει πρόσβαση εκεί. Αυστηρά. Μόνο με το δικό της δαχτυλικό αποτύπωμα μπορεί να ανοίξει η «πύλη» του στιλιστικού της παράδεισου.

Ολα εκεί θα τα δεις οργανωμένα ανά κατηγορίες, κάθε ρούχο έχει τη δική του, μοναδική θέση στο χώρο (κάποια ρούχα μοιάζουν σαν «καδραρισμένα»), κανένα δεν νιώθει παραγκωνισμένο ή υποτιμημένο. «Ο χώρος δεν μου είναι αρκετός, νιώθω ότι χρειάζομαι μεγαλύτερο» δηλώνει η ίδια γελώντας. Στον fashion χώρο της Jamie θα συναντήσεις πάνω από 300 ζευγάρια παπούτσια και πάνω 200 τσάντες μεγάλων οίκων.

Αγαπημένο της κομμάτι, μια πάρα πολύ μικρό τσαντάκι αξίας 11.800 δολαρίων. Η ίδια με ειλικρίνεια το αποκαλεί «άχρηστο» γιατί απλά δεν είναι χρηστικό αφού μπορεί να χωρέσει μια πιστωτική κάρτα και (ίσως) ένα χαρτομάντιλο. Mια σκέψη που πιθανότατα έχει περάσει από το μυαλό σας βλέποντας την περίπτωση της Jamie είναι «Πού βρήκε τα χρήματα» να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το Οutline, η Jamie λαμβάνει διατροφή 300.000 δολαρίων μηνιαίως από την πρώην σύζυγό της. Η ίδια ζει το όνειρό της και απολαμβάνει βόλτες στην γκαρνταρόμπα της χωρίς να νοιάζεται και πολύ για το πώς μπορεί να σχολιαστεί.

 

 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram