Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία και οι γυναίκες ζήτησαν κι άλλες | 0 bovary.gr
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία και οι γυναίκες ζήτησαν κι άλλες | 0 bovary.gr
INSTAGRAM

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ ανέβασε ολόγυμνη φωτογραφία και οι γυναίκες ζήτησαν κι άλλες


Είναι νέος, ταλαντούχος, γοητευτικός και τον βλέπουμε σχεδόν καθημερινά μέσα από τη σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης υποδύεται τον Τόνυ Νίβεν, έναν εφοπλιστή που ζει στο Λονδίνο και αρέσει πολύ στο γυναικείο κοινό. 

Ο ηθοποιός είναι 32 χρονών και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» από το 2013 και το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο το έκανε το 2015 όταν εμφανίστηκε ως «Κωστής» στη κωμική σειρά του Mega «Μάλιστα Σεφ».

«Ως φαντάρος διάβαζα πολλά βιβλία και μετά σκεφτόμουν πώς θα ζωντάνευαν οι ήρωες στο σανίδι ή το φιλμ. Έτσι, ενώ έκανα σκοπιά, αποφάσισα πως θα πάω σε δραματική σχολή. Τρεις μήνες προτού τελειώσω τον στρατό πέρασα τις εξετάσεις μου στην υποκριτική. Οι γονείς μου χάρηκαν, αν και δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο» είχε δηλώσει στην εφημερίδα Εspresso.

Στην συνέχεια συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της «10ης εντολής» και στο θέατρο πρωτοεμφανίστηκε στην παράσταση «Όλα για τη μητέρα μου» που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Pedro Almodovar.

Μετά ακολούθησε το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής, όπου συμμετείχε στο αφιέρωμα για τα «20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το 2014 ήταν στο Εθνικό Θέατρο στην «Πιάφ» στο ρόλο του Τεό, και το 2015 στο Dogville, στο Θέατρο Ακροπόλ.

Ακολούθησαν τα «Δίδυμα Φεγγάρια» στον ΑΝΤ1 και σήμερα τον βλέπουμε μέσα από το «Τατουάζ» του Alpha. 

Instagram/michalisleventogiannis
Instagram/michalisleventogiannis

Ο ίδιος είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και από την δουλειά του.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να τρελάνει τις θαυμάστριές του και να ποστάρει μια γυμνή φωτογραφία μέσα στο δάσος, την οποία τράβηξε η γνωστή φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη. 

Δείτε εδώ:

 

freedom | by @maradesipris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) στις 5 Μάρ, 2018 στις 3:36 πμ PST

Αν δείτε τα σχόλια, οι γυναίκες του ζήτησαν να ανεβάσει κι άλλες παρόμοιες...