Getty Images
Getty Images
ROYAL FASHION

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με φούξια μεταξωτή τουαλέτα σε λαμπερή δεξίωση


Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Βασίλισσα Ελισάβετ με συντηρητικά ταγιέρ, ωστόσο, αυτή τη φορά εντυπωσίασε τους φαν της και αποθεώθηκε από τα Βρετανικά ΜΜΕ.

Η Βασίλισσα του Βρετανίας υποδέχτηκε αξιωματούχους  το βράδυ της Τετάρτης, στο κάστρο των Ουίνσδορ, σε μια λαμπερή δεξίωση.

Η 91χρονη μονάρχης έδειχνε κομψή φορώντας μια μακριά φούξια τουαλέτα από μετάξι και με χρυσά μοτίβα, καθώς καλωσόριζε τους καλεσμένους της στο White Drawing Room.

Η δεξίωση ήταν προς τιμήν του εορτασμού του αδαμάντινου ιωβηλαίου του Αγά Χαν ως Ιμάμη του μεγαλύτερου κλάδου των Ισμαηλιτών ακολούθων της σιιτικής πίστης. 

Η Βασίλισσα, μετά τη δεξίωση, παρέθεσε ιδιωτικό δείπνο. 

Getty Images
Getty Images

Ακόμη, έκανε άλλη μια ασυνήθιστη στιλιστική επιλογή. Άφησε την παραδοσιακή μαύρη δερμάτινη Launer τσάντα της, που κρατά τις περισσότερες φορές, για μια χρυσή μεταλλική. Την συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά παπούτσια, που φαίνονταν κάτω από την εκθαμβωτική τουαλέτα της. 

Getty
Getty

Καλεσμένη στην δεξίωση ήταν η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, έλειπε. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς φορούσε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα ενώ η κόρη της Ελισάβετ, πριγκίπισσα Άννα, διάλεξε ένα πράσινο σύνολο. Η πριγκίπισσα Salwa Aga, νύφη του Αγά Χαν, εντυπωσίασε με μια γκρι σατέν τουαλέτα. 

Διαβάστε επίσης: Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά μηνύματα στους βοηθούς της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σπάει για πρώτη φορά το βασιλικό πρωτόκολλο μετά από 43 χρόνια- Ποιος ο λόγος

Μα που το σκέφτηκε;-Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που κάνει η Βασίλισσα στους υπαλλήλους της