AP
AP
CYNTHIA NIXON

Η Σίνθια Νίξον ίσως είναι η επόμενη Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης


Γνωρίσαμε την Σίνθια Νίξον μέσα από την αγαπημένη μας σειρά Sex and the City.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει πολλά περισσότερα. Πολιτικοποιημένη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, σκέφτεται να μπει στον Αμερικάνικο πολιτικό στίβο.

Σύμφωνα με το NY1, η 51χρονη ηθοποιός θα κατέβει για Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης με τους δημοκρατικούς, απέναντι από τον νυν Κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Την Πέμπτη, πυροδότησε τις φήμες όταν εντοπίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με συνεργείο και κάμερες. Η «Μιράντα», ντυμένη με ένα navy μακρύ παλτό και κρεμ φόρεμα, γκρι γόβες και μωβ τσάντα, ήταν σοβαρή και κομψή. Η βραβευμένη ηθοποιός ήταν χαλαρή όσο περπατούσε και μίλαγε στην κάμερα. 

AP
AP

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτα επίσημα, φημολογείται ότι υπήρξαν συναντήσεις με τους Rebecca Katz και Bill Hyers, δύο σημαντικά μέλη πίσω από την επιτυχημένη εκστρατεία του δήμαρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, το 2014. 

Αν η Σίνθια Νίξον αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για Κυβερνήτης, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική της εκστρατεία. 

Η ηθοποιός υπήρξε αφοσιωμένη συνεργάτιδα και υποστηρίκτρια για πολλούς πολιτικούς όπως ο ντε Μπλάζιο και η Χίλαρι Κλίντον. Είχε δηλώσει στο CNN σχετικά με τον πρόεδρο Τραμπ ότι πρέπει να «σηκωθούμε και να λάβουμε δράση».

Είχε δηλώσει ακόμη παλαιότερα ότι ο λόγος που θα κατέβαινε στην πολιτική, είναι η εκπαίδευση και η βελτίωσή της. 

AP
AP