NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ο ορισμός της κομψότητας- H Kαρυοφυλλιά Καραμπέτη, εκθαμβωτική, σε μια μοναδική μουσική βραδιά


Μανώλης Μητσιάς- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν στην σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου. 

Στην ξεχωριστή τους μουσική συνύπαρξη δεν ήταν μόνοι: εκεί ήταν «Τ’Αστέρι του Βοριά», η «Αθανασία», ο «Κεμάλ», ένα «Χάρτινο Φεγγαράκι».

Στίχοι του Νίκου Γκάτσου, -του ποιητή που αποτύπωσε εικόνες της Ελλάδας με τους στίχους του και «έντυσε» με συναισθήματα στιγμές της ζωής μας-, και μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου πλημμύρισαν την σκηνή του Φ.Σ «Παρνασσός».

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απήγγειλε στίχους του ποιητή και τραγούδησε για πρώτη φορά επί σκηνής μαζί με τον Μανώλη Μητσιά, ταξιδεύοντας το κοινό σε μουσικούς κόσμους γεμάτους πλούτο συναισθημάτων, εικόνων και χαρακτήρων.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, έδωσε με την μοναδική της σκηνική παρουσία μια άλλη διάσταση στην έννοια της κομψότητας.

Το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της έμοιαζε σαν «κόσμημα» στην επιβλητική της εμφάνιση που συμπληρώθηκε με μαύρες γόβες.

Η απλότητα είναι ο πυρήνας της φινέτσας και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη σε κάθε της εμφάνιση επί σκηνής ή εκτός σκηνής, μας καθηλώνει με τον δυναμισμό της και το αφοπλιστικό ταπεραμέντο της.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency