AP
AP
DELICATE

Το νέο βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ είναι εντυπωσιακό αλλά κάτι μας θυμίζει


Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Τέιλορ Σουίφτ, λάνσαρε το νέο της βίντεο κλιπ την Κυριακή το βράδυ, μετά το βραβείο που κέρδισε στο iHeartRadio Music Awards ως καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνιδα της χρονιάς. 

Το βίντεο κλιπ είναι για το «Delicate», το τέταρτο νέο της τραγούδι από το άλμπουμ «Reputation». 

Στο βίντεο κλιπ, φαίνεται η Τέιλορ Σουίφτ να δίνει συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί και να χορεύει στο λόμπυ ενός ξενοδοχείου φορώντας μπλε τουαλέτα. Είναι μόνη της χωρίς να την συνοδεύουν.

Αν και το βίντεο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους fans της, υπήρξαν λιγότερο κολακευτικά σχόλια από πολλούς άλλους στο social media. Και ο λόγος; Φαίνεται ότι η Σουίφτ έκλεψε τη δουλειά άλλων.

Μάλιστα, βρήκαν ότι υπάρχει μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στο βίντεο κλιπ της Σουίφτ και της διαφήμισης του αρώματος της Kenzo, που σκηνοθετήθηκε το 2016 από τον Spike Jonze. Στη διαφήμιση, η ηθοποιός Margaret Qualley χορεύει σε ένα ωραίο κτήριο φορώντας μια τουαλέτα και κάνοντας γκριμάτσες. 

Άλλοι πάλι συνέκριναν το βίντεο κλιπ της νεαρής τραγουδίστριας με τα παλιά hit της πριγκίπισσας της pop, Britney Spears, «Lucky» και «Overprotected» που βγήκαν στα ‘00s. 

Στο παρελθόν, η Σουίφτ έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για λογοκλοπή, συμπεριλαμβανομένου και των στίχων της επιτυχίας της «Shake It Off» πέρυσι.

Ποια θα είναι η απάντηση της Τέιλορ σε αυτές τις κατηγορίες; Μάλλον... Haters gonna hate!