splashnews
splashnews
NEW LOVE

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ρόμπιν Ράιτ -Φήμες για κρυφό γάμο


Η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ και ο νέος της αγαπημένος, ο Γάλλος Clement Giraudet, «πιάστηκαν» να φορούν ίδιες χρυσές βέρες, πυροδοτώντας της φήμες για κρυφό γάμο.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε αγώνα ποδοσφαίρου στο στάδιο Parc des Princes στο Παρίσι, πριν λίγες ημέρες. Τον αγώνα μεταξύ της Παρί σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολούθησαν και άλλοι celebrities όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Μπέλα Χαντίντ. 

Σύμφωνα με τη New York Post, η ηθοποιός και ο Vip μάνατζερ της Saint Laurent βγαίνουν επίσημα από τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων σε ski resort στην Καλιφόρνια.

Πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο, ήταν τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι όταν παρακολούθησαν αγώνα ποδοσφαίρου στο ίδιο στάδιο, με τον 24χρονο γιο της Ρόμπιν, Χόπερ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για την μάρκα sleepwear «Pour Les Femmes», η Ράιτ δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή που γνώρισα την πραγματική αγάπη. Μου πήρε αρκετό καιρό».

Ο Giraudet είναι ένας ευγενικός και αθλητικός fashionista, που έχει τατουάζ και του αρέσει το σερφ, το σνόουμπορντ, το σκέιτμπορντ και το mountain bike. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μένει στο σπίτι της Ράιτ στο Λος Άντζελες όταν βρίσκεται στην πόλη. 

Getty
Getty

Η 51χρονη πρωταγωνίστρια του House of Cards, ήταν παντρεμένη με τον Σον Πεν από το 1996 μέχρι το 2010 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ήταν αρραβωνιασμένη με τον επίσης ηθοποιό Μπεν Φόστερ, ωστόσο, χώρισαν το 2015.

Η Ρόμπιν πήρε τα ηνία της δημοφιλούς σειράς στην έκτη και τελευταία σεζόν μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι.

Οι φήμες περί γάμου δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την πλευρά του ζευγαριού. 

Διαβάστε επίσης: House of Cards: Δείτε το πρώτο τρέιλερ μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι