GETTY
GETTY
13|03|2018 17:39
SHARE
ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Η Kιμ Καρντάσιαν ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού και οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα


Tο ένα εξώφυλλο μετά το άλλο για την Κιμ Καρντάσιαν.

Η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν εκτός από πολύ διάσημη τηλεπερσόνα και επιτυχημενη επιχειρηματίας, είναι πλέον και μητέρα τριών παιδιών.

Αυτή τη φορά μιλάει για όλους και για όλα στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Elle.

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς βίωσε την απόκτηση ενός παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς και τα μελλοντικά σχέδιά της.

Ενώ είχε εκφράσει την αρχική της επιθυμία να κυοφορήσει η ίδια το τρίτο της παιδί, οι γιατροί την απέτρεψαν αφού οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν δύσκολες

Για την επιλογή μιας παρένθετης μητέρας, την οποία «εμπιστεύτηκε αμέσως», η Κιμ ανέφερε τις δυσκολίες στη διαδικασία, οι οποίες περιελάμβαναν επίσης την επιλογή του φύλου του μωρού από την ίδια και τον Κάνιε μέσω ενός εμβρύου.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα». «Τι φύλο επιθυμείς;» με ρώτησαν «Και απλά απάντησα: “Ποιο είναι το πιο υγιές; Επιλέγω το πιο υγιές”. Και αυτό ήταν ένα κορίτσι».

 

Με τρία χαρούμενα και υγιή παιδιά, η Κιμ ομολόγησε πως νιώθει πλήρης και δεν σκέφτεται για ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια της.

«Το σπίτι μου και η καρδιά μου είναι πραγματικά γεμάτα τώρα, με τον καλύτερο τρόπο»,

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να χειριστώ κάτι παραπάνω από αυτό. Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό σε όλα τα ζευγάρια, η μητέρα να δίνει στον άντρα της τόσο μεγάλη προσοχή όσο και στα παιδιά», παραδέχτηκε ο για τον Κάνιε.

Ακόμα μοιράστηκε σκέψεις σχετικά με τον γάμο της που αποδείχτηκε δυνατός.

Οι δυο τους διδάσκουν πράγματα ό ένας τον άλλο και έτσι βρίσκουν ισορροπία.

Στην φωτογράφιση εμφανίζεται πιο αισθησιακή από ποτέ με τις καμπύλες της να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Η Κιμ κοιτάζει στο φακό της κάμερας, αγγίζοντας τα ξανθά πλέον μαλλιά της και εντυπωσιάζει.

Δες τις φωτογραφίες από το τεύχος Απριλίου του Εlle USA.