Apimages
Apimages
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Ντέμι Λοβάτο πετάει από πάνω της ψεύτικες βλεφαρίδες, μέικ απ και τρέσες σε ένα ειλικρινές βίντεο


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συνθέτης και ηθοποιός, Ντέμι Λοβάτο μας δείχνει τον πραγματικό της πρόσωπο χωρίς μέικ απ, ψεύτικες βλεφαρίδες και τρέσες στα μαλλιά.

Για λογαριασμό της Vogue, η 25χρονη για ακόμη μια φορά θέλει να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες που ανησυχούν για την εξωτερική τους εμφάνιση. 

Σκοπός της είναι να δείξει σε άλλες γυναίκες ότι μπορούν να νιώσουν άνετα με το σώμα και το άβαφο πρόσωπό τους.

Σε ένα ειλικρινές βίντεο, την βλέπουμε να μας αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο και να μας χαμογελάει. 

Η ποπ τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με προβλήματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν. Το 2010 εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης λόγω προβλημάτων με ναρκωτικά και αλκοόλ, όπου στη συνέχεια διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Eχει, επίσης, παραδεχθεί ότι όταν ήταν έφηβη, έπασχε από βουλιμία και κατάθλιψη, που την οδήγησε σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

Η Ντέμι Λοβάτο είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την ψυχική υγεία «Be Vocal: Speak Up For Mental Health Campaign» και παραγωγός του ντοκιμαντέρ «Beyond Silence» στο οποίο άνθρωποι με προβλήματα ψυχικής υγείας σπάνε τη σιωπή για να βοηθήσουν και άλλους στον αγώνα τους.

Πριν λίγο καιρό έλαβε βραβείο ως αναγνώριση της συμμετοχής της σε εκστρατείες ενημέρωσης για τα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 2015, είχε κάνει το ίδιο πράγμα για το περιοδικό Vanity Fair, όπου φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μέικ απ και ρετούς.  

«Αυτοπεποίθηση σημαίνει να αφήνεσαι, να είσαι αυθεντικός, να λες ότι δεν δίνεις δεκάρα και αυτός είσαι. Θέλω να δείξω την πλευρά μου που είναι πραγματική, ελεύθερη. Γιατί να μην κάνουμε μια φωτογράφiση που είναι εντελώς ωμή; Σούπερ σέξι, αλλά χωρίς μέικαπ, χωρίς ειδικό φωτισμό, χωρίς ρετούς και χωρίς ρούχα. Ας το κάνουμε εδώ, ας το κάνουμε τώρα» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο που μιλά για την απόφασή της να κάνει κάτι τέτοιο:

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα που πάσχει από ατοπικό έκζεμα μας δείχνει πώς είναι πρόσωπό της χωρίς μέικ απ και photoshop

Τι συμβαίνει στο πρόσωπό σου όταν κοιμάσαι με το μέικ απ

Η Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε φωτογραφία «χωρίς μακιγιάζ» αλλά οι χρήστες έχουν άλλη άποψη