MasterChef GR/ Facebook
MasterChef GR/ Facebook
ΜΕΤΑ ΤΟ MASTERCHEF

Ηλέκτρα-Βασίλης-Σελίμ: Φωτογραφίζονται μετά το MasterChef όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί


Όλο πιο κοντά πλησιάζουμε στην ανάδειξη του νικητή στο MasterChef. Ο ανταγωνισμός ολοένα μεγαλώνει, η αγωνία των παικτών κορυφώνεται και οι απαιτήσεις των κριτών αυξάνονται.

Τις τελευταίες ημέρες, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο αποκάλυψαν μερικά από τα πρόσωπα που ήδη έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά τις αποχωρήσεις τους δεν έχουμε δει ακόμα στους δέκτες μας.

Η αρχή έγινε με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Μια φωτογραφία της με τον Βασίλη Χατζόπουλο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας αποκάλυπτε την αποχώρησή της, λίγο πριν το επίμαχο επεισόδιο που την έθετε εκτός του reality μαγειρικής.

Η ίδια μαζί με τον Βασίλη Χατζόπουλο και τον Σελίμ Σελτζούκ παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και φωτογραφήθηκαν όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Η καθημερινότητα μετά το MasterChef αρχίζει να μπαίνει σε άλλους ρυθμούς και καθένας από τους παίκτες είναι έτοιμος να ακολουθήσει το όνειρό του στο χώρο της μαγειρικής. 

Instagram/ billosx -electratsou
Instagram/ billosx -electratsou

Στη συνέντευξη, η δημοσιογράφος Νάνσυ Φαφούτη ρώτησε την Ηλέκτρα για την περιβόητη ατάκα που εκτόξευσε η Γωγώ και αφορούσε την ίδια και τον Τζώρτζη.

«Το είδα στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Η Γωγώ ήθελε να πει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε έναν σοκαριστικό παραλληλισμό. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιους εννοεί. Σίγουρα πιστεύω ότι οι χαρακτηρισμοί της δεν ήταν βάσει φύλου» τόνισε η Ηλέκτρα, συμπληρώνοντας: «Το είπε και η ίδια με post της, ότι αναφέρεται σε συμπεριφορές. Είμαι σίγουρη ότι δεν αναφερόταν σε μένα γιατί δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν είχαμε κάποια διαμάχη. Ο κόσμος βέβαια το πήρε αλλιώς».

Ο Βασίλης Χατζόπουλος και η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ένα καρέ από την φωτογράφιση, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το photoshooting τους. Τις φωτογραφίες τους είδαμε και στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού DownTown.

 


Διαβάστε επίσης: Ηλέκτρα Τσουρουνάκη: Δείτε την αντισυμβατική του MasterChef χωρίς τα ράστα

 

Διαβάστε επίσης: Το είπε και το έκανε! Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε τα πιάτα του Σελίμ στο μαγαζί του