Harper's Bazaar
Harper's Bazaar
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται σαν νεράιδα και μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε


Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το παραδεχτεί.

Οι ίδιοι οι στίχοι του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Us» μιλούν για τον έρωτα.

To κομμάτι παρουσίασε σε συναυλία στην Μινεάπολη ένα βράδυ πριν από το Super Bowl, που συνέπεσε με την επέτειο ενός έτους της σχέσης της με το πρώην αστέρι των Νew York Yankees Alex Rodriguez.

Η επιτυχημένη ντίβα της ποπ μίλησε για όλα στο τεύχος Απριλίου του Harper’s Bazaar.

Η συνέντευξη συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με πολύ χρώμα από τον Mariano Vivanco. Φόρώντας αιθέριες δημιουργίες η Τζένιφερ μοιάζει σαν νεράιδα που πετάει πάνω από την πόλη.

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ άκουσε για πρώτη φορά τους στίχους γραμμένους από τον Poo Bear και παραγωγό τον Skrillex, λέει ότι αισθάνθηκε έντονη σύνδεση. «Μου έδωσαν περίπου 20 διαφορετικά τραγούδια και όταν το άκουσα ήμουν σαν: Ω, αυτό είναι ότι πρέπει! Ο Alex και εγώ μόλις είχαμε αρχίσει να γνωριζόμαστε και σκέφτηκα «θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς».

Η χαρά στο πρόσωπό της κατά την συνέντευξη τα έλεγε όλα. Όταν ήρθε η στιγμή να απαντήσει στο αν θα δεσμευόταν ξανά, αφού σκέφτηκε με προσοχή, είπε «Πιστεύω στον γάμο και θα ήθελα πολύ να γεράσω με κάποιον σε μια σχέση. Αλλά δεν πιέζω τίποτα τώρα. Είναι καλό, είναι υγιές. Επικοινωνούμε καλά. Καταλαβαίνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου με τρόπο που οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν. Και οι δύο μπήκαμε στην δημοσιότητα στα 20 μας και πετύχαμε πολύ γρήγορα. Και αυτό επηρεάζει κάθε δυναμική στη ζωή, από την οικογένειά μέχρι την εργασία και τις σχέσεις».

Harper's Bazaar
Harper's Bazaar

Ανεξάρτητα από τις φήμες για αρραβώνα, φαίνεται πως η διάσημη ποπ σταρ διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της.

Αν και πολυάσχολη, είναι ερωτευμένη με τον Alex Rodriguez και φυσικά με τα δύο αξιαγάπητα παιδιά της, τα δίδυμα Max και Emme δέκα ετών.

Η δημοφιλής σταρ αποτελεί μεγάλη δύναμη στην ψυχαγωγία, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια ως τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός. Η τελευταία της ταινία, το Boy Next Door του 2015, κέρδισε 52 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι τρεις τηλεοπτικές εκπομπές της - The Fosters (σε Freeform), Shades of Blue και World of Dance του NBC – είναι από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν με την τελευταία να σπάει ρεκόρ θεαματικότητας στο πρώτο επεισόδιο.

Μόλις ολοκλήρωσε την παραγωγή μιας νέας κωμωδίας στην οποία και πρωταγωνιστεί και ετοιμάζει άλλες δύο με γυναίκες διευθύντριες στο τιμόνι. Και ας μην ξεχνάμε το Λας Βέγκας. Φέτος, θα εμφανιστεί σε 40 ακόμη παραστάσεις στο πλαίσιο της τριετούς παραμονής της στο Planet Hollywood.

Παρά το γεγονός ότι δουλεύει σκληρά δεν λαμβάνει πάντα δίκαιες αποδοχές ειδικά στο κομμάτι της παραγωγής, λέει η επί 14 χρόνια συνεργάτης της Elaine Goldsmith-Thomas.

Harper's Bazaar
Harper's Bazaar

«Έχει έρθει η ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Η αλήθεια για αυτό που κάνουμε, γιατί θα δώσει δύναμη όλες τις γυναίκες, ειδικά τις έγχρωμες».

Η ίδια, αν και δύσκολα βρίσκει χρόνο με όλους του ρόλους που έχει να φέρει εις πέρας στην καθημερινότητα της, δεν παραπονιέται.

«Η ζωή μου είναι γεμάτη από αγάπη και χαρούμενους ανθρώπους και ο χώρος εργασίας μου είναι γεμάτος περιπέτεια».

Κάνει έναν είδους διαλογισμό επαναλαμβάνοντας πολλές φορές μικρές λεξούλες -μάντρα μέσα στην μέρα και ορκίζεται στην θετική σκέψη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι από τις γυναίκες που θαυμάζουμε για την σιλουέτα με καμπύλες και κάτι ακόμα.

Εκατομμύρια γυναίκες την θαυμάζουν και αναρωτιούνται για το σφριγηλό και λαμπερό δέρμα της. Πώς διατηρείται τόσο όμορφη αν και είναι ήδη 48 ετών; Mοιάζει σαν να έχει βρει την πηγή της νεότητας.

Harper's Bazaar
Harper's Bazaar

Πιστεύει ακράδαντα πως η ηλικία είναι κάτι που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό μας. «Είμαι νέα και διαχρονική», η φράση που επαναλαμβάνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα στον εαυτό της, καθώς είναι ντυμένη με το δικό της νεανικό στιλ ψηλόμεσο legging, cropped ζιβάγκο, μαύρα sneakers και μεγάλα ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι.

Και όμως για κάποιον που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας πάνω σε μια σκηνή με πολύ χορό, ένταση και κούραση, εκείνη φαίνεται εξαιρετικά φρέσκια και λαμπερή. «Όταν ήμουν νεότερη, πέρασα αρκετό καιρό, μια χαρούμενη και μια στεναχωρημένη. Τι άλλαξε; Ξέρω ποια είμαι και τι θέλω. Γνωρίζω επίσης τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μου. Μου πήρε πολύ χρόνο να μπορώ να πω κάτι καλό για τον εαυτό μου. Χαίρομαι που μπορώ να το κάνω τώρα».

Mια γυναίκα τελειομανής που δεν αντέχει την μετριότητα. Καλή ερμηνεύτρια, καλή ηθοποιός. Και το πιο σημαντικό, καλή μητέρα, αδερφή και σύντροφος.

Harper's Bazaar
Harper's Bazaar

Δηλώνει workaholic, κάτι που εύκολα συμπεραίνει κανείς.

Τονίζει ότι το να μπει σε αυτή την δουλειά δεν ήταν κάτι απλό. «Έπρεπε να βρω τον τρόπο μου, έπρεπε να αποδείξω τον εαυτό μου».

Μίλησε ακόμα για το φιλανθρωπικό της έργο.

Λέγοντας πως «όταν αποκτήσει κανείς δικά του παιδιά όλος ο κόσμος αλλάζει. Ανησυχείς για το μέλλον τους», αναφέρει, εξηγώντας το λόγο που θέλει να προσφέρει.

Από τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση του Πουέρτο Ρίκο μετά τον καταστροφικό τυφώνα του περασμένου έτου,ς μέχρι τον τηλεμαραθώνιο που παρουσίασε για την ανακούφιση της πληγείσας περιοχής και συγκέντρωσε περισσότερα από 35 εκ. δολάρια, στην συμμετοχή της στο #ΤimesUp.

Ερωτηθείσα αν βίωσε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ απαντά: «Δεν έχω κακοποιηθεί με τον τρόπο που έχουν κακοποιηθεί άλλες γυναίκες. Αλλά αν με ρωτάς αν ένας διευθυντής ζήτησε να βγάλω το πουκάμισό μου και να δει το στήθος μου, ναι αυτό συνέβη. Αν το έκανα; Όχι, δεν το έκανα».

Η Λόπεζ, η οποία αναγνωρίζει την λεπτή γραμμή που έπρεπε να διασχίσουν οι γυναίκες ηθοποιοί όταν μίλησαν για την σεξουαλική παρενόχληση ενώ διακινδύνευσαν την επιτυχία τους, αποκαλύπτει: «Όταν μίλησα, φοβόμουν. Θυμάμαι ότι η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και σκεφτόμουν «Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος με πληρώνει». Ήταν μια από τις πρώτες μου ταινίες. Αλλά ήξερα ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή.

Στο σήμερα η Τζένιφερ Λόπεζ, όταν βρίσκει χρόνο, κάνει γιόγκα και περνάει χαλαρές στιγμές παίζοντας με τα παιδιά της μαζί με τον σύντροφο της και μαγειρεύοντας λάτιν συνταγές με την μαμά της.

Αγαπάμε τη J.Lo για τα γεμάτα ρυθμό τραγούδια και βίντεο της, το στιλ και την συνολική της εικόνα που κάθε τόσο αντιγράφουμε και για την ισορροπημένη σκέψη και την δυναμική της προσωπικότητα. Είναι ξεκάθαρα μια γυναίκα που μπορεί να μας εμπνεύσει.