AP
AP
TATOO GIRL

Η Κένταλ Τζένερ «χτύπησε» τατουάζ στο πιο παράτολμο σημείο του σώματός της


Η Κένταλ Τζένερ μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές πόζες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε με έναν διαφορετικό τρόπο, όταν εξομολογήθηκε κάτι παράτολμο που έκανε και ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε από σένα αυτό, Κένταλ.

Καλεσμένη στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερις, αποκάλυψε ότι «χτύπησε» ένα τατού. Όλα ok μέχρι εδώ. Και ποιος δεν έχει τατουάζ σήμερα;

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη όταν το «χτύπησε». «Είχα πιει, δεν σκεφτόμουν καθαρά», παραδέχτηκε στην Έλεν. Το τατουάζ περιλαμβάνει μια λέξη μόνο: «meow». Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι η Κένταλ είναι «cat person» (awww), καθώς είπε ότι ήταν το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό!

 

 

 

Ακόμη, δήλωσε ότι δεν πόνεσε καθόλου σε όλη τη διαδικασία. Φυσικό, αφού ήταν μεθυσμένη! Η προτελευταία κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν έχει και άλλα τατουάζ στα χέρια της, όπως ήδη ξέρουμε.

Ωστόσο, το θέμα είναι πού έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ. Στο πιο περίεργο σημείο του σώματός της, που σίγουρα κανείς μας δεν θα τολμούσε!

Και αυτό είναι το... εσωτερικό χείλος του στόματος της! Κι όμως. Κρυμμένο, ώστε να μην το βλέπει κανείς μόνο αν το δείξει η ίδια φυσικά, όπως και έκανε στη φωτογραφία που ανέβασε ο tattoo artist στο Instagram.

Instagram/jonboytattoo
Instagram/jonboytattoo

Θέλει πολλά guts για να τολμήσεις κάτι τέτοιο! Ή πολύ αλκοόλ!

Meow, Κένταλ!