Instagram
Instagram
18|03|2018 13:06
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Ντορέττα Παπαδημητρίου μόλις δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της


Η Ντορέττα έχει δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με δύο άνδρες: τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο.

Δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά. Οποτε συμβαίνει αυτό οι διαδικτυακοί της φίλοι κατακλύζουν τον λογαριασμό της στο Instagram από εγκάρδια σχόλια.

Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, μια φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους γιους της κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 30.000 like.

Η πόζα, τα χρώματα και το μήνυμά της ενθουσίασαν τους followers της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει έχοντας τον έναν γιο της στην αγκαλιά της, ενώ ο άλλος, δείχνει πόσο προστατευτικός είναι για την μητέρα και τον αδελφό του.

Οι καθημερινές τηλεοπτικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι απαιτητικές για την παρουσιάστρια αλλά όπως έχει δηλώσει το μεγάλωμα των γιων της είναι η πρώτη προτεραιότητα της ζωής της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity έχει δηλώσει για τους γιους της: «Ο Διονύσης είναι οκτώ και κάτι και ο Φίλιππος επτά. Το μικρόβιο του αθλητισμού το έχει ο μεγάλος. Είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής. Το παιδί αυτό πρώτα κλότσησε και μετά περπάτησε. Είναι πάρα πολύ καλός. Ο μικρός έχει πάρει το καλλιτεχνικό μου, έρχεται στο θέατρο, κάνει παραστάσεις στο σπίτι, στήνει σκηνικά και παίζει έργα».
 

Instagram
Instagram