NDP Photo agency
NDP Photo agency
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά


Παρόλο που γνωρίζουμε πολλά για την επαγγελματική ζωή της Ελένης Φιλίνη, δεν καταφέραμε να μάθουμε έστω και λίγα για τα προσωπικά της.

Είναι μία από τις ηθοποιούς που μεγαλώνουν όμορφα και από τις γυναίκες που έχουν ζήσει τη ζωή τους.

«Στη ζωή μου αγαπήθηκα και αγάπησα πάρα πολύ. Με ερωτεύτηκαν και ερωτεύτηκα. Είμαι γεμάτος άνθρωπος» σημείωσε η Ελένη Φιλίνη στο περιοδικό People.

Έφτασε άραγε ποτέ κοντά στο γάμο;

«Δεν ήμουν ούτε κατά, αλλά ούτε και υπέρ του θεσμού του γάμου. Ο γάμος θέλει μια ωριμότητα, σε αντίθεση με τον έρωτα που προϋποθέτει χημεία. Υπήρξε στιγμή που έφτασα πολύ κοντά στο γάμο. Έβλεπα όμως το μετά. Σαν μοναχοπαίδι αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και προβλήματα, που με έκαναν και ωρίμασα πιο γρήγορα. Έτσι λειτουργούσα και με τις σχέσεις μου. Ώριμα. Έβλεπα τα προβλήματα να έρχονται και δεν ήθελα με τίποτα να κάνω ένα παιδί και μετά να δημιουργηθούν θέματα. Το δύσκολο δεν είναι να αποκτήσεις ένα παιδί, αλλά να το μεγαλώσεις σωστά.

Η μητέρα μου, που ήταν το πρότυπό μου, πάντα μου έλεγε πως αν αποφασίσω να κάνω παιδί, θα έπρεπε να με βάλω σε δεύτερη μοίρα. Και εγώ δεν ήμουν έτοιμη να μπω σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον δεν βρέθηκε μια ιδανική κατάσταση, που να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Από την άλλη, ποτέ δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου. Είμαι ευτυχισμένη και καθημερινά αισθάνομαι μια ευλογία. Η μοναξιά είναι η καλύτερή μου φίλη. Και ξέρεις γιατί; Δεν περνάω πολύ χρόνο μόνη μου. Κυνηγάω τις ώρες της μοναχικότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά στο People. 

Διαβάστε επίσης: Λένα Διβάνη: «Ο γάμος δεν κάνει καλό στην υγεία, ούτε τα παιδιά»