Apimages
Apimages
22|03|2018 09:52
SHARE
ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΚΟΦΣΚΙ

Η Εμιλι Ρατακόφσκι φωτογραφίζεται ολόγυμνη από τον σύζυγο της και ρίχνει το ίντερνετ


Η Εμιλι Ρατακόφσκι μάς έχει συνηθίσει σε τολμηρές πόζες και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

Το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός έχει αναλογίες που κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Η ίδια αισθάνεται αυτοπεποίθηση και νιώθει καλά με το σώμα της. Συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές και τους ακόλουθους της στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει άλλοτε με νάζι και άλλοτε με αισθησιασμό, αποκαλύπτοντας μέρη του κορμιού της.

Πρόσφατα, η σταρ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της χωρίς κανείς να το καταλάβει. Εκείνη ήταν που το αποκάλυψε και πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο κορυφαίο μέσο.

Πρόσφατα οι δύο τους ταξίδεψαν για τον μήνα του μέλιτος και η Έμιλι φαίνεται ότι αναπολεί ακόμα τις στιγμές σε αυτό τους το ταξίδι, αφού ανήρτησε σειρά φωτογραφιών στις οποίες σχολιάζει «take me back».

 

 

Η τελευταία της φωτογραφία, όμως, είναι εκείνη που έκανε το μέσο να παραληρεί.

 

 

Φωτογραφήθηκε ολόγυμνη φορώντας μόνο ένα χαριτωμένο, κίτρινο καπελάκι και έδωσε σάρκα και οστά στο τραγούδι του Joe Cocker. Κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο στο Amangiri Resort στην έρημο της Αριζόνα.

Το μαγευτικό ξενοδοχείο με μίνιμαλ διακόσμηση έγινε το καλύτερο φόντο για τις γυμνές πόζες της Έμιλι την οποία φωτογράφιζε ο σύζυγος της.

 

 

Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες απέσπασαν εκατομμύρια like και σχόλια ενώ εμείς μείναμε να θαυμάζουμε το αψεγάδιαστο κορμί της και φυσικά την φανταστική πισίνα του ξενοδοχείου.