Instagram
Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια» -Το συγκινητικό ποστ της Αλκηστις Πρωτοψάλτη με τη φωτογραφία της μητέρας της


H Άλκηστις Σεβαστή Αττικιουζέλ γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1954 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

O πατέρας της, Σταύρος ήταν χειρουργός και η μητέρα της, Μαρίκα, η γυναίκα που αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στο μεγάλωμά της.

Στις αρχές του 1960, η Άλκηστις αποχαιρετά την Αλεξάνδρεια και έρχεται με τους γονείς της στην Ελλάδα, ένεκα των πολιτικών εξελίξεων που λάμβαναν χώρο στην Αίγυπτο εκείνο το διάστημα. Οι ισορροπίες της οικογένειας άλλαξαν ολοκληρωτικά.

Στα 11 της χρόνια χάνει τον πατέρα της και αυτό το γεγονός τής δείχνει το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Λίγα χρόνια μετά, η έφηβη Άλκηστις ασχολείται με τον στίβο και οι επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές.

Όλα άλλαξαν στη ζωή της όταν ο Δήμος Μούτσης άκουσε τη φωνή της σε μια ακρόαση. Κάπου εκεί, η Άλκηστις γεννήθηκε ξανά και έγινε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που χάραξε το δικό της ορίζοντα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Η ερμηνεύτρια είναι στενά συνδεδεμένη με τα παιδικά της χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το παρελθόν.

Οι αναμνήσεις από τους γονείς της, έχουν αφήσει μια γλυκιά γεύση στην ίδια.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Μαρτίου, η ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της που έχασε πριν τρία χρόνια. Μια φωτογραφία από τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Ποζάρει γελαστή, στον κήπο του σπιτιού, παρέα με τον σκύλο της.

Η φωτογραφία συγκίνησε τους φίλους της ερμηνεύτριας και τα σχόλια αγάπης κατέκλυσαν τον λογαριασμό της.

«Πόσες φορές έχω χαιδέψει αυτή τη φωτογραφία. Το Μαρικάκι μου. Η καρδιά της καρδιάς μου. Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια και ακόμα ο κόμπος στο λαιμό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες των παιδικών χρόνων της ερμηνεύτριας: