Instagram/kateupton
Instagram/kateupton
WEDDING DRESS

Η Κέιτ Άπτον φόρεσε το απόλυτο naked dress στη δεξίωση του γάμου της


Η Κέιτ Άπτον παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζάστιν Βερλάντερ, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ωστόσο, μόλις χτες άρχισε να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του γάμου και της δεξίωσης της.

Μάλιστα, αποκαλύφτηκε ότι διάλεξε ένα διαφορετικό φόρεμα για τη δεξίωση, πολύ πιο εντυπωσιακό και... στα μέτρα της, από το κλασσικό νυφικό.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για τις σέξυ καμπύλες και το πληθωρικό της μπούστο, ανέβασε φωτογραφίες με τον σύζυγό της και έγραψε: «Late night look». 

Φόρεσε ένα naked dress, κεντημένο με πέτρες που της έδινε ένα λαμπερό look. Το φόρεμα αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της, ενώ είχε ένα μεγάλο σκίσιμο μπροστά. 

 

Late night look

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 20 Μάρ, 2018 στις 4:30 μμ PDT

Η διάφανη εντυπωσιακή τουαλέτα διέγραφε τα εσώρουχά της. Συνδύασε το αστραφτερό ρούχο με ασημένιο κολιέ και σκουλαρίκια ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν κότσο, διακοσμημένο με πέρλες. Τέλος, τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν.

Η Κέιτ ανέβασε και φωτογραφίες με το κανονικό νυφικό της, που είναι σε πιο ρομαντικό look, με δαντέλα, ενώ τα μαλλιά της είναι κάτω σε στιλ vague.

Instagram/kateupton
Instagram/kateupton

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια έπεσα βροχή από τους φαν της. Μπορεί να παντρεύτηκε αλλά αποζημίωσε τον ανδρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες που αναδεικνύουν τα κάλλη της.

 

Instagram/kateupton
Instagram/kateupton

Congrats, Kate!