Getty Images
Getty Images
BALLET ROMANCE

Η διευθύντρια του Αγγλικού Μπαλέτου αρνείται να απολογηθεί για τη σχέση της με νεότερο χορευτή -Και καλά κάνει


Γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τη διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. 

Μπορεί να θεωρείται φυσιολογικό ο άνδρας της σχέσης να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα, δεν ισχύει όμως και το αντίστροφο. Τα σχόλια σε αυτή την περίπτωση είναι πικρόχολα έως και ρατσιστικά, με πολλούς να αποκαλούν τις γυναίκες με μικρότερους συντρόφους «cougar».

Μια τέτοια περίπλοκη περίπτωση είναι και η σχέση της Tamara Rojo με τον Isaac Hernández.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας, αρνείται να απολογηθεί για την υποτιθέμενη αρνητική κατάσταση που έχει προκαλέσει η σχέση της με τον βασικό χορευτή της εταιρίας, ο οποίος είναι 16 χρόνια νεότερός της.

Η 43χρονη πυροδότησε τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε τον 27χρονο Isaac Hernández σε εκδήλωση του Εθνικού Μπαλέτου για τη νέα σεζόν, καθώς εντοπίστηκε να φοράει δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

splashnews
splashnews

Η Telegraph αναφέρει ότι η σχέση του ζευγαριού έχει προκαλέσει «τοξικό» περιβάλλον στην εταιρία, καθώς θεωρείται ότι δημιουργεί σύγκρουση συμφερόντων. 

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει υπεύθυνη για τις ρωγμές στο Μπαλέτο ή αν έπρεπε να απολογηθεί για τη στάση της, η Rojo απάντησε: «Πάντα είχα τα συμφέροντα της εταιρίας και των χορευτών στην καρδιά μου. Είναι απογοητευτικό το να μην είναι όλοι χαρούμενοι, αλλά νιώθω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα». Ακόμη, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι είπε στους υπόλοιπους χορευτές πως δεν μπορούν να έχουν σχέσεις μεταξύ τους. 

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Το να είσαι κάτω από τον έλεγχο των media δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Αλλά το πιο άσχημο είναι να ακούς ότι κάποιοι είναι αναστατωμένοι», τόνισε. 

«Το ενθαρρυντικό είναι ότι η εταιρία με στηρίζει και προσπαθούμε να κάνουμε τους ανθρώπους του μπαλέτου να αισθανθούν σίγουροι».

Ωστόσο, δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τον πιθανό αρραβώνα της με τον Hernández. «Είναι προσωπικό, ωστόσο, καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του κοινού», είπε αναφερόμενη στο ειδύλλιο με τον Μεξικανό χορευτή.

«Είμαστε και οι δύο ξεκάθαροι για τη σχέση μας, τόσο με την εταιρία όσο και με το συμβούλιο, και ποτέ δεν υπήρξε σύγκρουση συμφερόντων», πρόσθεσε.

Ο Hernández γνώρισε την Rojo σε Gala χορού στο Μεξικό πριν χρόνια, όταν ήταν ένας 14χρονος χορευτής. «Ονειρευόμουν να χορέψω μαζί της στο Λονδίνο», είχε πει ο ίδιος. Μια δεκαετία αργότερα, τον κάλεσε να χορέψει μαζί της στην Εθνική Όπερα της Αγγλίας.

«Να χορέψω μαζί της; Απίστευτο! Είναι ένα όνειρο για κάθε χορευτή στο Λονδίνο», κατέληξε.