AP
AP
QUEENS OF STYLE

Βασίλισσες του στιλ: Η Ράνια και Μάξιμα μόλις απέδειξαν ότι η διακριτική κομψότητα είναι το μεγάλο τους όπλο


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας συναντήθηκαν και έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ολλανδία, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των δύο κρατών. 

Οι δύο κομψές βασίλισσες ταιριάζουν στιλιστικά, όπως φάνηκε στην κοινή τους εμφάνιση στη Χάγη, καθώς φόρεσαν αντίστοιχα γκρι outfit.

Η 46χρονη βασίλισσα Μάξιμα φόρεσε ένα γκρι φόρεμα με πιέτες συνδυασμένο με καφέ ζώνη, τσάντα φάκελο, δερμάτινα γάντια, σουέντ γόβες και σκούφο-καπέλο. Η 47χρονη Ράνια διάλεξε ένα σικ ζιβάγκο, μπλέιζερ και λευκή Alexander McQueen ζιπ κιλότ, συνδυασμένα με γκρι γόβες και μπλε-γκρι τσάντα από δέρμα φιδιού. 

Στη συνέχεια, δείπνησαν με τους συζύγους τους και τον Ολλανδό Πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε. 

AP
AP

Σε άλλη τους εμφάνιση, στο Gemeentemuseum Den Haag, οι δύο στιλάτες βασίλισσες φόρεσαν μακριά παλτό. Η Μάξιμα διάλεξε μια καμηλό κάπα, με ένα μεγάλο καπέλο, σουέντ γόβες και μπεζ φόρεμα από δαντέλα.

Η Ράνια προτίμησε ένα γαλάζιο παλτό, πάνω από μια γκρι τουίντ φούστα και λευκή μπλούζα που δένει με φιόγκο στο λαιμό. Ολοκλήρωσε το outfit της με γκρι σουέντ γόβες. 

AP
AP

Τέλος, σε δείπνο στο παλάτι, η βασίλισσα της Ιορδανίας φόρεσε μαύρη μακριά τουαλέτα με φλοράλ κέντρημα ενώ η βασίλισσα της Ολλανδίας διάλεξε ένα κίτρινο φόρεμα με πιέτες.

Οι δύο βασιλιάδες φόρεσαν κλασσικά κομψά σμόκιν.

AP
AP