Splash News
Splash News
22|03|2018 15:16
SHARE
KΙΑΡΑ ΦΕΡΑΝΙ

H Κιάρα Φεράνι δεν χορταίνει το νεογέννητο μωρό της -Η φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη blogger


Η δημιουργός του διάσημου The Blonde Salad και Ιταλίδα influencer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Πριν λίγες ημέρες, στις 19 Mαρτίου η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media αλλά και τον χώρο της μόδας έγινε μανούλα. Εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της, ο Ιταλός τραγουδιστής Fedez απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.

Οι δυό τους είχαν εδώ και αρκετούς μήνες απόφασίσει για το όνομα του μικρού Leo ή αλλιώς Leoncino. O νεογέννητος μπέμπης έχει ήδη το δικό του hashtag στο Instagram #LeoncinoMio, χάρη στον ενθουσιασμό της μαμάς του.

Η μητρότητα είναι αλήθεια πως της πηγαίνει πολύ, ίσως περισσότερο ακόμα και από το πιο εντυπωσιακό και πανάκριβο designer σύνολο που έχει φορέσει ποτέ, η στιλάτη μπλόγκερ.

Η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα και η ίδια έχει ήδη μοιραστεί με τους ακόλουθους της πολλές λήψεις του νέου μέλους της οικογένειας της.

Ο Leoncino έχει ήδη την δική του, πλούσια και πολύ ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με κομμάτια σχεδιαστών. Το μωράκι είναι στ΄αλήθεια πανέμορφο και έχει ξετρελάνει το διάσημο μέσο.

 

 

 

 

Η Κιάρα μετά την φωτογραφία που ανέβασε μετά τον τοκετό στο μαιευτήριο, μοιράστηκε σειρά από φωτογραφίες του νεογέννητου, πότε μόνο του, πότε με τον μπαμπά του, αλλά και άλλες μέσα από τα Instagram Stories.

Στις τελευταίες, μας δείχνει την μητέρα και τον πατέρα της να κρατούν την ίδια όταν γεννήθηκε και ακριβώς δίπλα εκείνη με τον γιο της Leo.

Η Κιάρα είναι ολόιδια με την μαμά της στην φωτογραφία.

Oι τρυφερές αυτές στιγμές είναι ότι πιο όμορφο έχουμε δει τελευταία. Όσο για τον Leocino είναι in fashion από κούνια.