vicky_koulianoy/Instagram
vicky_koulianoy/Instagram
ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΡΕ

Ο Κωστέτσος ανέβασε φωτογραφία της Κουλιανού από τα 90s και θυμηθήκαμε γιατί όλοι χάζευαν τα πόδια της


Μια φωτογραφία από την «χρυσή» εποχή του μόντελινγκ στην Ελλάδα δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο λογαριασμός του Βασίλειου Κωστέτσου στο Instagram είναι ένα μικρό αρχείο με συλλεκτικές φωτογραφικές στιγμές από την πορεία του στον κόσμο της μόδας. Στιγμιότυπα από επιδείξεις, φωτογραφίσεις και fashion events που άφησαν εποχή.

Τοp models που μεσουράνησαν την δεκαετία του 90’ στην Ελλάδα συνεργάστηκαν μαζί με τον Βασίλειο Κωστέτσο κι εκείνος με τον ευρηματικό, εκκεντρικό και πρωτοποριακό τρόπο δουλειάς του, έδινε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα τους.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε την Βίκυ Κουλιανού σε μια από τις επιδείξεις του σχεδιαστή που άφησαν εποχή στο κόσμο της μόδας στην Ελλάδα.

Βρισκόμαστε στις αρχές του 1990 και πιο συγκεκριμένα στην S/S 1992-3 collection του Βασίλειου Κωστέτσου με γκέστ σταρ την «Αγρια Ορχιδέα», Kάρε Ότις, μοντέλο που μεσουράνησε την δεκαετία του 80’.

Η Βίκυ Κουλιανού περπατά με μοναδικό τρόπο στην πασαρέλα και αφοπλίζει με την ομορφιά της.

«Η Ελλάδα πάντα ήταν πηγή έμπνευσής μου. Η Βίκυ Κουλιανού φορώντας το πιο best seller «Vassilios Kostetsos» πουκάμισο ever που λάνσαρα στο σόου μου με την Κάρε Ότις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος στο λογαριασμό του στο Instagram.

vassilioskostetsos/Ιnstagram
vassilioskostetsos/Ιnstagram

Δείτε πλάνα από την επίδειξη σε βίντεο από το προσωπικό αρχείο του Βασίλειου Κωστέτσου. Στα πρώτα λεπτά η Βίκυ Κουλιανού κάνει την εμφάνισή της στην πασαρέλα και θυμηθήκαμε γιατί όλοι χάζευαν τα πόδια της...