Apimages
Apimages
22|03|2018 17:42
SHARE
ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ

Η Ντρου Μπάριμορ «αδειάζει» διάσημο ηθοποιό -Είναι ο λιγότερο ταλαντούχος


Η Ντρου Μπάριμορ δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει συνηθίζει να μοιράζεται τις σκέψεις της με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η ίδια, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σόου του Netflix, The Santa Clarita Diet.

Έτσι, όταν το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαρτίου βρέθηκε ως καλεσμένη στo The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις. Κατά τη διάρκεια του σόου, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τους συναδέλφους της.

Στο παιχνίδι Spill your Guts, όπου οι καλεσμένοι πρέπει να φάνε κάτι το αηδιαστικό όπως όρχεις γαλοπούλας, έκανε την «γκάφα». Στην ερώτηση ποιον θεωρεί τον πιο ατάλαντο η Nτρου βιάστηκε να απαντήσει πριν ακόμα ακούσει την διατύπωση, ότι o Tζέικ Τζίλενχαλ ήταν ο λιγότερο ταλαντούχος ηθοποιός με τον οποίο είχε συνεργαστεί ποτέ.

Για την ακρίβεια, τής ζητήθηκε να κατατάξει τρεις από τους συναδέλφους της από τον πιο ταλαντούχο στον λιγότερο.

Toυς Άνταμ Σάντλερ, Χιου Γκράντ, Tζέικ Τζίλενχαλ.

Η Ντρου Μπάριμορ δίστασε πολύ και προσπάθησε να ξεφύγει από αυτή την ερώτηση αλλά στο τέλος παραδέχτηκε ότι ο Tζέικ Τζίλενχαλ ήταν τελευταίος και καταϊδρωμένος.

 

Παρά το γεγονός ότι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία φαντασίας Donnie Darko του 2001, με τον Τζέικ να κερδίζει τότε την υποψηφιότητα για Όσκαρ, η Nτρου τον άφησε τελευταίο.

Η ίδια ήρθε φανερά σε δύσκολη θέση και ζήτησε συγνώμη: «Δεν με νοιάζει αν με μισεί το κάνω γιατί αλλιώς δεν θα τα καταφέρω εδώ. Εντάξει; Αντάμ, Χιου, Τζέικ (πολύ περισσότερο) Συγνώμη Τζέικ»!

Στην ταινία που συνεργάστηκαν ο Τζέικ υποδυόταν τον έφηβο Donnie Darko ο οποίος αρχίζει να έχει οράματα που τον οδηγούν να διαπράξει μια σειρά εγκλημάτων καθώς δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Παρόλο που η ταινία δεν ενθουσίασε το κοινό απέσπασε καλές κριτικές.

Δείτε το απόσπασμά από το show στο οποίο η σταρ «αδειάζει» τον συνάδελφο της.

Όπως και να έχει ό, τι κι αν πιστεύει η Ντρου Μπάριμορ εμείς αγαπάμε Tζέικ Τζίλενχαλ!