AP
AP
GOOD JOB MELISSA

Η Μελίσα Μακάρθι κατέπληξε τους φαν της με την εικόνα της -Έχασε 34 κιλά


Η ηθοποιός Μελίσα Μακάρθι είναι γνωστή για τους κωμικούς της ρόλους και τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους της σε αγαπημένες ταινίες και σειρές.

Από την γλυκιά σύντροφο Μόλυ στη σειρά Mike & Molly, στον μπελά Tammy και στην τρελή αστυνομικό-ντουέτο με τη Σάντρα Μπούλοκ στο The Heat, η Μελίσα μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο και σπαρταριστές ατάκες.

Γνωστή για τον πληθωρικό της χαρακτήρα, ενσάρκωνε πάντα ρόλους με παραπάνω κιλά και πολύ χιούμορ. Ωστόσο, στις τελευταίες της φωτογραφίες, η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίζεται αγνώριστη.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο χρόνο, η Μελίσα χάνει τα περιττά κιλά με βαθμιαίο αλλά υγιή ρυθμό. Η απώλεια βάρους λέγεται ότι συνδέεται με τον ρόλο της στο βιογραφικό δράμα «Can you forgive me?», αν και η ηθοποιός έχανε κιλά ήδη καιρό πριν.

Εκτιμάται ότι έχει χάσει περίπου 34 ολόκληρα κιλά! Μπράβο Μελίσα!

Instagram/melissamccarthy
Instagram/melissamccarthy

«Θα ανεβοκατεβαίνω για την υπόλοιπη ζωή μου», δηλώνει στο Refinery29. Εξηγεί ακόμη ότι το τέλειο σώμα είναι ένας μύθος. «Πολλές από αυτές τις γυναίκες που βλέπουμε στα περιοδικά με το τέλειο σώμα τις ξέρω και δεν μοιάζουν έτσι στην πραγματικότητα», αναφέρει.

Στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνει την Lee Israel, μια συγγραφέα που έγραφε βιβλία για διάσημες γυναίκες όπως η Katharine Hepburn, η Tallulah Bankhead, η Estee Lauder και η Dorothy Kilgallen. Όταν οι εκδόσεις άρχισαν να αλλάζουν, η Israel προσπάθησε να εκδώσει τις βιογραφίες της, ωστόσο, τα λεφτά της τελείωναν. Έτσι, ξεκίνησε να πλαστογραφεί γράμματα από συγγραφείς και ηθοποιούς και να τα πουλά με μεγάλο κέρδος. 

Η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 19 Οκτωβρίου 2018. 

Όπως φαίνεται, εκτός από την απώλεια βάρους, η Μελίσα έκανε και άλλες μεγάλες αλλαγές στη ζωή της όπως κατεύθυνση στο είδος των ρόλων που ενσαρκώνει.

Good Job!

Instagram/melissamccarthy
Instagram/melissamccarthy