Μια πριγκίπισσα με μπότες... 12 χρόνων: Η Κέιτ Μίντλετον έκανε ξανά την έκπληξη | 0 bovary.gr
Μια πριγκίπισσα με μπότες... 12 χρόνων: Η Κέιτ Μίντλετον έκανε ξανά την έκπληξη | 0 bovary.gr
27|09|2016 13:01
SHARE
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ

Μια πριγκίπισσα με μπότες... 12 χρόνων: Η Κέιτ Μίντλετον έκανε ξανά την έκπληξη


Μπορεί για την άφιξή της και την πρώτη ημέρα της περιοδείας της στον Καναδά να επέλεξε κομμάτια που ράφτηκαν ειδικά για την περίσταση (ή έστω τροποποιήθηκαν), στην τρίτη δημόσια εμφάνισή της, όμως, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε κάτι που έχει πάνω από 12 χρόνια και το φοράει ξανά και ξανά... Τις αγαπημένες της μπότες. 

Κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα μπλε ρουά Jenny Packman, ραμμένο πάνω της, σε χρώμα με ειδικό συμβολισμό (στο μπλε της σημαίας της καναδικής Βικτώριας) και σε γραμμή που την καλακεύει και αγαπά. 

Τη δεύτερη μέρα ντύθηκε, όπως πολλοί σχολίασαν, "καναδική σημαία". Φορώντας ένα εντυπωσιακό Αlexander Mcqueen από την καλοκαιρινή του κολεξιόν, λευκό κόκκινο, ειδικά, όχι ραμμένο, αλλά προσαρμοσμένο πάνω της για την περίσταση, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι γόβες σε φλογερό κόκκινο χρώμα. 

Την τρίτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας, ωστόσο, οι περιστάσεις απαιτούσαν διαφορετικό ντύσιμο. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νησί Bella-Bella, σε μια ημέρα που ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους, με τον άνεμο και τη βροχή να τους... γδέρνει από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους εκεί. Ετσι η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιορίστηκε σε μια πιο κάζουαλ εμφάνιση φορώντας το αγαπημένο της Zara τζιν με ένα καρό πουκάμισο, ένα λεπτό πουλόβερ και μια κλασική καπαρντίνα Holland and Holland. Το κομμάτι, όμως, εκείνο που έκανε τη διαφορά δεν ήταν άλλο από τις μπότες της. 

Οχι γιατί είχαν ιδιαίτερη γραμμή, όχι γιατί είχαν ιδιαίτερη τιμή. Αλλά γιατί τις φοράει τουλάχιστον 12 χρόνια! 

Πρόκειται για ένα κλασικό ζευγάρι καφέ μπότες Penelope Chilvers, αξίας 545 ευρώ, που φορούσε όταν πρωτογνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ! 

Η παλαιότερη φωτογραφία της δούκισσας με τις εν λόγω μπότες είναι από το 2004, όταν φοιτήτρια ακόμη φωτογραφιζόταν στους χώρους του πανεπιστημίου με τη μίνι φούστα της (τις είχε συνδυάσει με φούστα, πουκάμισο, παλτό, ενώ φορούσε από μέσα λευκή κάλτσα). Με μίνι φούστα και ένα κοντό t-shirt έχει βάλει τις εν λόγω μπότες τουλάχιστον μια φορά ακόμη, στα φοιτητικά της χρόνια επίσης, ενώ, τότε, τις φορούσε και με το αγαπημένο της τζιν. 

Πιο πρόσφατα, δημοσίως τουλάχιστον, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε τις εν λόγω μπότες πέρυσι, στην επίσκεψη στο Μπουτάν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

 

Και κάπως έτσι, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε να παραδώσει ένα ακόμη μάθημα μόδας: Στα κλασικά κομμάτια αξίζει να γίνεται επένδυση.