AP Images
AP Images
MARTHA STEWART

Martha Stewart: Η πιο διάσημη μαγείρισσα του κόσμου ήταν μοντέλο


Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με την οργάνωση του σπιτιού.

Την έχουν αποκαλέσει «γκουρού» της οικιακής οικονομίας και του lifestyle.

Η μαγειρική έγινε το πάθος της και έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της καριέρας της σε αυτή την υψηλή τέχνη. Η γυναίκα που κατέκτησε μια θέση στις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες του κόσμου υπήρξε μοντέλο (ο κόσμος της μόδας μπήκε στη ζωή της όταν ήταν μόλις 15 ετών).

Μιλάμε για την Martha Stewart. Δεν συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα από αυτό το κομμάτι της καριέρας της. H εξαίρεση έγινε με την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βρισκόμαστε στα 80s: η Martha Stewart ποζάρει με ένα all time classic στράπλες μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με μαύρες γόβες και διακριτικά σκουλαρίκια.

Με αέρα μοντέλου, η Martha Stewart δείχνει μια άλλη πτυχή του εαυτού της που οι περισσότεροι από εσάς ίσως να μην γνωρίζατε μέχρι πρότινος. Η «επιστήμη» της οικιακής οργάνωσης μπήκε στη ζωή της στα 90s. Γρήγορα, οι φρέσκιες ιδέες της, η αφοσίωσή της και η στρατηγική της έγιναν όχημα επιτυχίας και καταξίωσης.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε σημείωσε ότι το «συλλεκτικό» καρέ είναι εύρημα της βοηθού της και χαριτολογώντας έγραψε χαρακτηριστικά ότι «ήλπιζε να είχε απαθανατιστεί τον προηγούμενο μήνα!».

Το μόντελιγκ υπήρξε μια πηγή εισοδήματος για την ίδια όταν σπούδαζε αλλά η απόλυτη επιτυχία την περίμενε σε άλλον επαγγελματικό δρόμο.

 

 

My assistant found this great photo of me in my library at turkey hill Wish it was taken last month !!!photo by Henry wolf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martha Stewart (@marthastewart48) στις 28 Μάρ, 2018 στις 2:45 μμ PDT

Δείτε σπάνια φωτογραφικά καρέ από την καριέρα της Martha Stewart στο μόντελινγκ: