NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΦΑΙΔΡΑ ΜΑΡΑΣΛΗ

Φαίδρα Μαρασλή: Η 17χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα εντυπωσίασε στην πασαρέλα


Πριν από λίγες εβδομάδες, η 17χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Μαρασλή περπάτησε στην πασαρέλα στο fashion show της Υβόννης Μπόσνιακ, στο MadWalk: αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε στο catwalk και βέβαια δεν ήταν και η τελευταία.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Φαίδρα συμμετείχε σε σόου στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας (Athens Xclusive Designers Week) που διεξάγεται στο Ζάππειο.

Ο σχεδιαστής Tassos Mitropoulos παρουσίασε τις νέες του δημιουργίες και η Φαίδρα Μαρασλή ήταν μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην πασαρέλα.

H κόρη της ηθοποιού κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας αλλά η μητέρα της έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της ότι οι σπουδές θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό της μέλημα και η προτεραιότητά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Βάνα Μπάρμπα έχει δηλώσει για την κόρη της: «Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγαλώσει με το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και το δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα (...) Έκανα την επανάσταση μου στα 17-18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορές που της έλεγα: «Η μαμά σου ήταν ωραία» και μου απαντούσε «Μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά!».

axdweek/ Instagram
axdweek/ Instagram
axdweek/ Instagram
axdweek/ Instagram

Η Βάνα Μπάρμπα στηρίζει το όνειρο της Φαίδρας και δεν λείπει από το πλευρό της, καμαρώνοντας για την προσπάθειά της! 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency