Σαμάνθα Γκραντ: Η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί με τις δηλώσεις της λίγο πριν το γάμο | 0 bovary.gr
Σαμάνθα Γκραντ: Η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί με τις δηλώσεις της λίγο πριν το γάμο | 0 bovary.gr
SAMANTHA GRANT

Σαμάνθα Γκραντ: Η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί με τις δηλώσεις της λίγο πριν το γάμο


Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, που τυχαίνει να είναι ο βασιλικός γάμος της χρονιάς.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και συνέχεια έρχονται στο φως νέες πληροφορίες και φήμες για την τελετή αλλά και για τους ίδιους τους royalties.

Φαίνεται ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός έχει μια ετεροθαλή αδελφή, τη Σαμάνθα Γκραντ. 

Αυτό ήταν ήδη γνωστό, ωστόσο, τώρα απασχολεί τα media καθώς πρόκειται για ένα εκκεντρικό άτομο και όλοι αναρωτιούνται αν η Σαμάνθα θα προσκληθεί στον γάμο.

Η ετεροθαλής αδελφή της μέλλουσας νυφούλας έχει κάνει πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις, που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις αλλά και ερωτηματικά για τη σχέση των δύο γυναικών.

facebook/Samantha Markle
facebook/Samantha Markle

Η Γκραντ είναι 52 ετών και είναι συγγραφέας και σύμβουλος υγείας που ζει στη Φλόριντα. Πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για την αδελφή της και τη σχέση τους, με τον τίτλο «The Diary of Princess Pushy's Sister».

Ωστόσο, το βιβλίο δεν είναι αρνητικό για τη Μέγκαν. «Δεν την αποκάλεσα εγώ έτσι, αλλά τα media. Είναι ζεστό, έξυπνο και την τιμά», είχε πει η ίδια στη Daily Mail.

TLC
TLC

Όταν εμφανίστηκε στο «When Harry Met Meghan: A Royal Engagement» είπε ότι τα tabloids ήθελαν να παρουσιάσουν μια ιστορία για την Αφροαμερικανή, ανερχόμενη Σταχτοπούτα, που όμως απείχε από την πραγματικότητα. Αν και η Σαμάνθα αποκάλεσε την Μέγκαν «κοινωνική αναρριχήτρια», δήλωσε ότι τα περιοδικά δημιούργησαν ένα ψεύτικο χάσμα ανάμεσά τους.

Ακόμη, είχε κριτικάρει τον πρίγκιπα Χάρι όταν αυτός είπε ότι είναι η οικογένεια που ποτέ δεν είχε η Μέγκαν. Ακόμη, υπονόησε ότι η διάσημη πλέον αδελφή της δεν βοηθά οικονομικά τον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, που πτώχευσε και μετακόμισε στο Μεξικό. 

facebook/Samantha Markle
facebook/Samantha Markle

Ωστόσο, όταν μιλά για την παιδική τους ηλικία, αναφέρει ότι οι δύο τους ήταν πολύ κοντά και πολύ καλές φίλες. Παραδέχτηκε ακόμη ότι κάποια μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας ήταν ρατσιστικά απέναντι στη Μέγκαν, καθώς η μητέρα της είναι έγχρωμη. 

facebook/Samantha Markle
facebook/Samantha Markle

Οι αδελφές, ωστόσο, έχουν να ειδωθούν δέκα χρόνια, από το 2008. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Σαμάνθα θα παρευρεθεί στο γάμο. Όχι, αλλά θα είναι στο Λονδίνο σαν ανταποκρίτρια για την τηλεόραση! Awkward!