kimkardashian/instagram
kimkardashian/instagram
INSTAGRAM

Η αινιγματική φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram που δίχασε το κοινό της


Οταν έχεις εκατομμύρια followers στο Ιnstagram είναι αναμενόμενο ότι δεν θα αρέσουν σε όλους οι φωτογραφίες που ανεβάζεις. 

Στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν όμως η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Κι αυτό γιατί η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της ήταν λογικό ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ισως να το έκανε και εσκεμμένα. Πάντως η Κιμ Καρντάσιαν κάποιο λόγο θα είχε για να ανεβάσει την συγκεκριμένη φωτογραφία από το παρελθόν.

Οσοι βλέπουν το ριάλιτι «Κeeping up with the Kardashians» ξέρουν πολύ καλά πως η σχέση της Κέιτλιν Τζένερ με την οικογένεια Καρντάσιαν είναι ανύπαρκτη. 

Ο πρώην ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ μετά την έκδοση του αυτοβιογραφικού βιβλίου «Τα μυστικά της ζωής μου» δεν μιλάει με καμία Καρντάσιαν. 

Η απόφασή του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου και οι αποκαλύψεις του μέσα από το βιβλίο εξόργισαν την υπόλοιπη οικογένεια.

Εκτοτε, η Κιμ Καρντάσιαν δεν του ξαναμίλησε ποτέ. 

Επομένως η κίνησή της να ανεβάσει μια φωτογραφία του Μπρους Τζένερ με τη μητέρα της στο Instagram προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Κάποιοι το θεώρησαν υποκριτικό, κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι ίσως είναι ένας τρόπος να τα ξαναβρούνε. Αλλοι αντέδρασαν, γιατί πιστεύουν ότι είναι προσβλητικό για την Κέιτλιν που είναι πλέον γυναίκα. 

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram είναι αψυχολόγητη. Μόνο η Κιμ ξέρει γιατί το έκανε. 

Δείτε εδώ:

 

TGIF

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 30 Μάρ, 2018 στις 7:03 μμ PDT

Διαβάστε επίσης: Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει στο Instagram καλύτερα και από την μαμά της

Οικογενειακή φωτογραφία για τις Καρντάσιαν -Η 83χρονη γιαγιά έγινε ξανθιά και τους επισκίασε όλους