NDP Photo agency
NDP Photo agency
BIRTHDAY GIRL

Eνα υπέροχο ζευγάρι -Η Ηρώ Λούπη γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Σωτήρη Καλυβάτση


Η ηθοποιός Ηρώ Λούπη, αν και δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Μάλιστα η δήλωσή της ξάφνιασε την δημοσιογράφο που την προσέγγισε καθώς την ρώτησε «σας έχει ενοχλήσει που τελευταία σας έχουν περάσει για ζευγάρι με τον κύριο Καλυβάτση παρόλο που είστε δυο καλοί φίλοι;».

Η Υρώ Λούπη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν είμαστε καλοί φίλοι! Είμαστε ζευγάρι και δεν με πειράζει καθόλου! Είναι ένας άνθρωπος που επέλεξα και είμαστε μια χαρά. Είπαμε ότι είμαστε μαζί, τελείωσε, δεν θέλουμε να το βγάζουμε μπροστά αυτό, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται».

Ετσι λοιπόν η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλευρό του συντρόφου της Σωτήρη Καλυβάτση και άλλων καλών φίλων σε γνωστό μαγαζί. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

NDP photo agency
NDP photo agency

Η Ηρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και έχουν κοινές παρέες, αλλά τους τελευταίους μήνες η φιλία τους εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η συνύπαρξή τους στο θεατρικό σανίδι, όπου συνεργάστηκαν στην παράσταση «Οι πρωταγωνίστριες» που ανέβηκε στο θέατρο Ακάδημος, τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

NDP photo agency
NDP photo agency

Δείτε το βίντεο όπου η ηθοποιός αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση:

 

Διαβάστε επίσης: Σωτήρης Καλυβάτσης - Υρώ Λούπη: Είναι ζευγάρι!