AP
AP
AMEN!

Η Αντέλ πάντρεψε δύο φίλους της φορώντας την πιο μαγευτική κάπα που έχουμε δει


Η Αντέλ αποκάλυψε ότι χειροτονήθηκε για να παντρέψει δύο καλούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, πάντρεψε τον Alan Carr και τον σύντροφό του Paul Drayton, σε μια μυστική τελετή. Ο γάμος έγινε τον Ιανουάριο, ωστόσο μόλις πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instragram μια φωτογραφία της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας αποκάλυψε ποιο ήταν το... outfit που επέλεξε για τον γάμο. Ήταν εκθαμβωτική καθώς φόρεσε μια μακριά κάπα σε λευκό χρώμα, κεντημένη, με μοτίβα.

Σε αυτή τη φωτογραφία, στέκεται μπροστά σε έναν τοίχο από λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, ενώ φοράει λευκό-μπεζ χιτώνα, σαν τα άμφια που φορούν οι ιερείς. 

 

Seeing as the cats out the bag. I married two of my best friends in January. You know me any excuse to dress up... @chattyman #LoveisLove ️‍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις 3 Απρ, 2018 στις 7:57 πμ PDT

Ο Alan αποκάλυψε τρεις μήνες μετά, ότι η Αντέλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τους δύο στενούς της φίλους.

«Είναι ο πιο ευγενικός, καλός και γλυκός άνθρωπος που υπάρχει. Μας πήγε στο Λας Βέγκας για να δούμε την Σελίν Ντιόν να τραγουδάει. Τραγούδησε στον πρώτο μας χορό σαν ζευγάρι. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας», δήλωσε. 

AP
AP

Η τελετή έλαβε χώρα στον στον πίσω κήπο, στο σπίτι της Αντέλ στο Λος Άντζελες και οι καλεσμένοι ήταν μόλις τέσσερα άτομα. Ήθελαν να είναι κάτι προσωπικό και οικείο.

Η Αντέλ είναι η superhero τους και φόρεσε και την λευκή της κάπα!