Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έχει έρθει κοντά ο Μπραντ Πιτ -Καθηγήτρια με αριστοκρατική ομορφιά | 0 bovary.gr
Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έχει έρθει κοντά ο Μπραντ Πιτ -Καθηγήτρια με αριστοκρατική ομορφιά | 0 bovary.gr
06|04|2018 09:41
SHARE
BRAD PITT

Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έχει έρθει κοντά ο Μπραντ Πιτ -Καθηγήτρια με αριστοκρατική ομορφιά


Λέγεται πως η Angelina Jolie βγαίνει ξανά με κάποιον μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ το 2016.

Ωστόσο και στον ίδιο χρεώνουν κάθε τόσο νέες σχέσεις και παρτενέρ.

Το περασμένο φθινόπωρο λεγόταν πως φλερτάρει με την Sienna Miller και στην συνέχεια με την 21χρονη βρετανίδα ηθοποιό Ella Purnell, φήμες που διαψεύστηκαν.

Σύμφωνα με την Page Six, ο 54χρονος ηθοποιός αυτό τον καιρό περνάει πολύ και δημιουργικό χρόνο με την καθηγήτρια του ΜΙΤ, Neri Oxman,η οποία είναι αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνης.

Ο γοητευτικός Brad Pitt αν και είναι διάσημος για την δουλειά του στην μεγάλη οθόνη, έχει έντονο ενδιαφέρον για την αρχιτεκτονική.

Οι δυο τους αναφέρεται πως γνωρίστηκαν όταν ο Μπραντ ζήτησε από την Neri να συνεργαστούν για ένα αρχιτεκτονικό project. Έκτοτε οι δύό τους κάνουν πολλή παρέα και φαίνεται πως έχουν έρθει κοντά.

Ο Brad και Neri ταίριαξαν αμέσως επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την τέχνη, ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Η φιλία τους προς το παρόν δείχνει να παραμένει σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν πρόκειται για ένα ρομάντζο. Ωστόσο οι πηγές λένε πως σε εκείνον αρέσει πολύ η συντροφιά της και δεν την χορταίνει. Μάλιστα την θεωρεί συναρπαστική.

 

Ένας στενός φίλος, επίσης, επιβεβαίωσε στην Page Six ότι ο Μπραντ και η Νέρι βγαίνουν, όμως προς το παρόν είναι απλώς φίλοι και δεν υπάρχει ειδύλλιο.

Ακόμα κι αν ο Brad και η Neri είναι μόνο φίλοι αυτή τη στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ένα ακόμα κοινό εκτός από την αγάπη τους για την τέχνη είναι και οι δύο διαζευγμένοι. Πριν από την Angelina, ο Brad παντρεύτηκε την Jennifer Aniston και η Neri ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov.

Πρόκειται σίγουρα για μια εντυπωσιακή και επιτυχημένη γυναίκα. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί και αν τελικά θα προσωρήσει ο Brad την ζωή του μετά την Αngelina.