ykapoutzidis/ Instagram
ykapoutzidis/ Instagram
10|04|2018 10:15
SHARE
EUROVISION 2018

Eurovision 2018: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη


Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στη μουσική διοργάνωση που κάθε χρόνο κρύβει εκπλήξεις. Ο τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, μετά τη νίκη του Σαλβαντόρ Σομπράλ.

 Οπως είναι ήδη γνωστό, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από την Γιάννα Τερζή με το τραγούδι «Ονειρό μου».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα βρίσκεται σε θέση σχολιασμού του διαγωνισμού για την Ελλάδα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες: «Εγώ πηγαίνω στη Eurovision όταν με παίρνουν ένα τηλέφωνο από την ΕΡΤ και πηγαίνω. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τους ανθρώπους. Αυτό το οποίο έχει κυκλοφορήσει, όντως πρέπει να υπάρχει τώρα μια ομάδα που το οργανώνει, με την οποία εγώ δεν έχω κάποια επαφή, δηλαδή δεν τους γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουμε δουλέψει μαζί. Είναι πολύ δυνατό να το στήσουν μόνοι τους και να είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι φέτος. Αυτό το οποίο απλώς θέλω να πω και να το ξεκαθαρίσω, είναι ότι κάθε χρονιά που πάμε και που είμαι και εγώ εκεί πέρα, υπάρχει μια μανούρα, μια μιζέρια, μια μίρλα: «γιατί το φωνητικό είναι έτσι», «γιατί το φόρεμα είναι έτσι», «γιατί ο στίχος είναι αυτός, γιατί το κάνει αυτός, γιατί το κάνει εκείνος». (...) Eίναι άσχημο ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν πάει έξω 15 μέρες, έχουν αφήσει τα σπίτια τους και δουλεύουν και πού σκληρά. Δεν θα σου πω για εμάς που κάνουμε τη μετάδοση, αλλά για τους ανθρώπους που έχουν να εμφανιστούν επί σκηνής. Οπότε πραγματικά θα ήθελα να μην υπάρχει καμία γκρίνια. (...) Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και αν πάει κάποιος άλλος στη θέση μου και την κάνει αυτή τη δουλειά θέλω να την ευχαριστηθεί, θέλω να περάσει πολύ ωραία και να κάνει και το όνειρο του πραγματικότητα, όποιος και αν είναι αυτός».
 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ποιος, όμως, θα είναι αντικαταστάτης του παρουσιαστή φέτος; Η απάντηση ήρθε μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star Channel «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

O δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψε on air ότι σε θέση σχολιαστή φέτος θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης και κριτικός κινηματογράφου, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος (ο ίδιος έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τις κινηματογραφικές συνεντεύξεις αστέρων της κινηματογραφικής βιομηχανίας).

Αντικαταστάτρια της Μαρίας Κοζάκου θα είναι η Δάφνη Σκαλιώνη.