Instagram
Instagram
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

«Δεν είμαι μια κανονική μητέρα»: Η Κylie Jenner άλλαξε τα μαλλιά της και κάνει το γύρο του Ιnternet


Είναι ένα από τα πρόσωπα που προκαλεί για να προκαλεί και η δημοσιότητα είναι το αγαπημένο της «παιχνίδι».

Τα social media την έκαναν σταρ και εκείνη με κάθε της ανάρτηση στοχεύει στην εκτόξευση των μετοχών της στο χρηματιστήριο της showbiz. Mιλάμε για την Kylie Jenner.

Μια μέρα πριν, η Kylie θέλησε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει και τα κατάφερε: έκανε βόλτα την κόρη της, Stormi Wester, με Fendi καροτσάκι, ασορτί με το φόρεμά της. Η φωτογραφία προκάλεσε ζαλάδα από τα logos αλλά τον στόχο της τον πέτυχε: το ίντερνετ ασχολήθηκε με την ανάρτησή της.

Η Kylie λίγες ώρες μετά θέλησε να μάς δείξει την «δραματική» (κυριολεκτικά!) αλλαγή στο look της.

Είδαμε την Kylie Jenner με φούξια μαλλιά, να κοιτάει τον φακό θέλοντας να τον ζαλίσει. Ενόψει του Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών, Coachella (το 18ο σε σειρά), που θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 14-16 και 21-23 Απριλίου, η Kylie μας έδειξε μια ακόμα εκδοχή του hair look της.

Instagram
Instagram

«Δεν είμαι μια κανονική μαμά, είμαι μια cool μαμά» έγραψε η Kylie στο λογαριασμό της και τα like των followers της έπεσαν βροχή.

Η Κylie φυσικά δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα της μαλλιά, αλλά θέλησε να κάνει μια εκκεντρική ανανέωση του look της «για τα μάτια». Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αργήσουμε να την δούμε και πάλι με το αρχικό της hair look. Η παρουσία της στο φεστιβάλ θέλει να κεντρίσει τις εντυπώσεις και πολύ πιθανό είναι ότι θα επιτύχει τον στόχο της.

Instagram
Instagram